Duidelijk advies en correcte afspraak voor afhandeling schade!

Corny

Goed geregeld .
Schade mooi gemaakt.
Werd fijn naar huis gebracht en ook weer thuis opgehaald toen de auto klaar was ,
Echt super

Kevin

Prettig in de omgang met personeel. Alleen door de drukte duurt het langer voordat je word terug gebeld of niet word terug gebeld. Daarom heb ik na een uur of ander half zelf teruggebeld. Ik word op... Prettig in de omgang met personeel. Alleen door de drukte duurt het langer voordat je word terug gebeld of niet word terug gebeld. Daarom heb ik na een uur of ander half zelf teruggebeld. Ik word op deze momenten dan goed geholpen en als ik dan terug gebeld moet worden gebeurt dit binnen 30min

W.de Bree

Geweldig is onze schade gemaakt door Wellcol .

In eerste instantie goed, maar heb mijn mening (helaas) moeten bijstellen.
In eerste instantie goed, maar heb mijn mening (helaas) moeten bijstellen.
Wij hebben onze caravan van buiten bij jullie laten wassen, maar de volgende dag toen we m kwamen ophalen was ie verre van schoon. Dat werd wel beaamt, maar dat betekende dat we de caravan nog een dag moesten laten staan om de poetsbeurt over te doen. Daarom konden wij weer een dag later weg en dat was niet leuk omdat we een deadline hadden (concert) in Amsterdam. 89,- euro is best aan de prijs en het was beter geweest in een keer deze klus naar behoren te klaren. Toen mijn man dat memoreerde, tot twee keer toe, werd daar niet op gereageerd, jammer.
Met vriendelijke groet Beppy Bexkens.

Zeer tevreden

Geen bijzonderheden. Goede afhandeling van de schade.

Duidelijke uitleg over werkzaamheden en kosten. Tijdig ingelicht over enige vertraging door leveringsproblemen. Zeer tevreden over eindresultaat.

Zeer goede service en kwalitatief goed herstelwerk.