Ik werd prima geholpen en voorgelicht. Ze waren duidelijk in de communicatie. Mijn auto is ook prima gerapareerd en nadien werden de foto's van het hetstel getoond. Prima service dus.
Vlotte afhandeling. Duidelijke afspraken vooraf.
Vriendelijk,ervaren heel professional.
Zeer positief
Zeer prettige ervaring . Je word adequaat geholpen en de mensen weten precies waar ze over praten . Ze helpen je direct en op al mijn vragen werd keurig geantwoord . Toen mijn...Zeer prettige ervaring . Je word adequaat geholpen en de mensen weten precies waar ze over praten . Ze helpen je direct en op al mijn vragen werd keurig geantwoord . Toen mijn auto gerepareerd was en ik hem ophaalde was de auto ook nog netjes gewassen en van binnen uitgezogen , stond er perfect bij .
Erg vriendelijk en behulpzaam. Ik hoefde niets meer te regelen, alles werd uit handen genomen en dat was na de schrik wel welkom.
Mijn algemene indruk is prima, de auto is naar tevredenheid gerepareerd
Snelle reparatie en afhandeling van de schade met duidelijke uitleg aan de hand van gemaakte foto's. Personeel vriendelijk. Acceptabele leenauto.