Prima geregeld allemaal, alleen aan het eind onduidelijkheid over de factuur.
Opzich wel prima maar hebben wel een klijn probleempje gehad. Schade was niet in 1 keer geheel opgelost en er weer achteraan gemoeten om dat ook klaar te krijgen. Ook werdt er voor de huurauto nog 3...Opzich wel prima maar hebben wel een klijn probleempje gehad. Schade was niet in 1 keer geheel opgelost en er weer achteraan gemoeten om dat ook klaar te krijgen. Ook werdt er voor de huurauto nog 3 liter benzine in rekening gebracht. Ook al hadden we hem afgetankt teruggebracht. Maar omdat het laatste blokje op de teller blijkbaar niet vol was moest hij dus afgetankt worden door het bedrijf zelf en dat werdt inclusief administratie kosten dik 10 euro. Dat is toch wel heel jammer aangezien wij ook nog een keer terug moesten komen en dat wordt ook niet vergoed.
Prima schadeherstel. Alles netjes afgehandeld. Aardige mensen.
Zeer professioneel
Helemaal geweldig, keurige ontvangst bij de schade melding en opname. Alles vlot en heel goed afgehandeld door het zeer vriendelijke personeel. Top bedrijf!!