Margreet Knol

Mijn ervaring (diverse keren) met dit bedrijf is prima. Men denkt mee met de klant, geeft mijns inziens een goed advies, doet wat men belooft, en de auto komt ook nog eens spic & span van binnen... Mijn ervaring (diverse keren) met dit bedrijf is prima. Men denkt mee met de klant, geeft mijns inziens een goed advies, doet wat men belooft, en de auto komt ook nog eens spic & span van binnen en van buiten terug.
De leenauto was een goede, vrij nieuwe auto, klein, maar heel volwaardig

Corné

Vriendelijk personeel, snel en kundig geholpen

Duurde wat lang maar uitstekend resultaat

Snelle afhandeling van de schade. Heel prettig

Lang wachten tot je te woord wordt gestaan. De werknemers zijn achterdochtig hoe de schade daadwerkelijk zou zijn ontstaan. Dat is niet aan de werknemers om dat te beoordelen.

Mijn algemene ervaring met dit bedrijf is prima. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en er wordt duidelijk uitgelegd wat Jean verwachten en op welke termijn de schade kan worden hersteld. AAS... Mijn algemene ervaring met dit bedrijf is prima. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en er wordt duidelijk uitgelegd wat Jean verwachten en op welke termijn de schade kan worden hersteld. AAS regelt het verder af met de verzekering. De auto staat precies volgens afspraak weer netjes klaar om opgehaald te worden.

erickrullaards@gmail.com

Prima , alleen duurde het herstel van mijn voertuig best wel lang vanwege onderbezetting

Buitengewoon tevreden, goed bereikbaar,
Afspraken worden nageleefd.

Voortreffelijke service door vriendelijk en behulpzaam team

Robbin

Eerste kennismaking was top.. vervolgens kon ik in roelofarendsveen eerder geholpen worden top... vervolgens een leen auto die stond te trillen op zijn wielen zonder airco had gehoopt op minimaal... Eerste kennismaking was top.. vervolgens kon ik in roelofarendsveen eerder geholpen worden top... vervolgens een leen auto die stond te trillen op zijn wielen zonder airco had gehoopt op minimaal een gelijk waardige auto.. auto opgehaald en op vakantie gegaan toen ik terug kwam alles nog eens nagelopen en blijkt dat het chrome gedeelte nog beschadigd is het zwarte gedeelte witte verf op zit en mijn parkeer sensor ook wit is meegespoten.. al met al een slechte ervaring ik kom hier niet meer.