Dit schadeherstelbedrijf werkt snel en accuraat met een goed resultaat
Goed en vriendelijk bedrijf
Goede ervaring: Ik ben goed geholpen en kon snel weer op de weg. Wel is het een onnodig geregel als het niet je schuld is. Duurt veel te lang allemaal.
Personeel heeft verstand van zaken. Ze zijn vriendelijk en nemen de tijd voor de klant. Ze komen afspraken na
Netjes, correct en snelle service
Goede service, denken in oplossingen en niet in problemen zodat alle schade herstelt kon worden voor het uitgekeerde bedrag van de verzekering.
Heel goed
Algemene ervaring uitstekend. Met grote en kleine schades altijd goed geholpen. Vakkundige uitvoering van reparaties. Geeft gevoel een betrouwbaar bedrijf te zijn. Geen blabla. Er wordt geleverd wat...Algemene ervaring uitstekend. Met grote en kleine schades altijd goed geholpen. Vakkundige uitvoering van reparaties. Geeft gevoel een betrouwbaar bedrijf te zijn. Geen blabla. Er wordt geleverd wat geleverd moet worden.
We zijn prima geholpen.
We hebben een kuip van een motor laten spuiten. De eerste keer was de persoon die een begroting kon maken niet aanwezig, maar er zou contact opgenomen worden. Dit is niet gebeurd. 2 weken later ben...We hebben een kuip van een motor laten spuiten. De eerste keer was de persoon die een begroting kon maken niet aanwezig, maar er zou contact opgenomen worden. Dit is niet gebeurd. 2 weken later ben ik weer terug gegaan, en hebben ze de schade bekeken en is er een prijs afgesproken.