Hermen Kamp

Het werk is netjes uitgevoerd, echter de communicatie is uitermate slecht

John de Vries

Helaas is mijn ervaring niet goed. Het herstel kon pas 3,5 maanden later plaatsvinden. Toen ik mijn auto bracht werd gezegd dat het 3dagen zou duren.
Bij het weggaan werd er wel gezegd dat het...
Bij het weggaan werd er wel gezegd dat het langer kon duren want ,,het was nogal druk". Uiteindelijk heeft het 9dagen geduurd. M.i. mag er niets meer tussendoor komen als iemand 3,5maanden moet wachten voor herstel van de auto. En als je dan een verwachting schep moet je er m.i. alles aan doen om de afgesproken tijd te halen.
Als Hoogenboom schade het niet binnen een redelijke tijd kan zou de klant een uitwijk mogelijkheid moeten krijgen.

In januari langs geweest voor een schadeschouw, eerst mogelijke hersteldatum was in april. Deze wel vast laten leggen, ik vermoed dat een dergelijke wachtperiode op dit moment geen uitzondering... In januari langs geweest voor een schadeschouw, eerst mogelijke hersteldatum was in april. Deze wel vast laten leggen, ik vermoed dat een dergelijke wachtperiode op dit moment geen uitzondering is.

Communicatie, advies en afhandeling van de schade via mijn verzekeraar lopen tot nu toe naar tevredenheid.
De reparatie zelf is ook naar tevredenheid, ik kan geen merkbaar kleurverschil opmerken met de rest van de originele fabriekslak.

IDR

Ja prima , duurde wel wat lang maar is ook m'n eerste keer dat dit me is overkomen na 45 jaar .
Maar had een goede leenauto dus dat was niet erg.
Vriendelijk geholpen bij...
Maar had een goede leenauto dus dat was niet erg.
Vriendelijk geholpen bij schadebedrijf. Zou iedereen aanraden

H. Bax

Uiteindelijk wel goed. Echter was de melding eind januari en heeft het vervolgens tot eind maart geduurd voordat er contact werd gelegd. Vele mailtjes en telefoontjes vanaf mijn zijde ten spijt.... Uiteindelijk wel goed. Echter was de melding eind januari en heeft het vervolgens tot eind maart geduurd voordat er contact werd gelegd. Vele mailtjes en telefoontjes vanaf mijn zijde ten spijt.
Afgesproken werd om de auto eerst grote beurt uit te laten voeren en aansluitend naar schadebedrijf. Beurt zou op woensdag zijn en dan zou ik hem op dinsdag na de pasen ophalen. Helaas werd dit bijna week verder dan gepland. De vrijdag ben ik gebeld dat hij maandag klaar zou zijn. Ik was daar dus maandag alleen was de auto niet klaar. Uiteindelijk heb ik hem een aantal dagen later wel mogen ontvangen nadat hij netjes bij mijn werk werd afgeleverd.

Garry van den Berg

Ik heb maanden geleden een afspraak gemaakt en uiteindelijk bracht ik 11 april mijn auto naar Hoogenboom dacht ga woensdag even bellen want hij zou donderdag klaar zijn, nee de spullen waren nog... Ik heb maanden geleden een afspraak gemaakt en uiteindelijk bracht ik 11 april mijn auto naar Hoogenboom dacht ga woensdag even bellen want hij zou donderdag klaar zijn, nee de spullen waren nog niet binnen en ook de verf was niet binnen. Ze hebben hem uiteindelijk vrijdagmiddag rond half vijf kunnen afleveren. Maar helaas zit het er een zijrand gewoon los dit merkte mijn zwager op. moet weer terug. wat ook niet klopt zijn dat er twee dagen nodig waren voor de schade en 1 dag dat alles gekalibreerd moest worden bij Audi zelf heb wel het volle bedrag betaald maar hij is nooit naar de Audi geweest voor kalibratie dit heb ik nagevraagd. Ik vind dit slecht heb een nieuwe Audi gekocht maar als ik schade heb weet ik niet of ik hem daar nog breng!