In samenwerking met de ANWB, werd een hoop papierwerk uit handen genomen. Helaas werden “een paar dagen” wel een hele week.

Mijn ervaringen met dit schadebedrijf zijn heel positief, erg vriendelijk en voor alles is een oplossing, ben daarom heel tevreden.

Schade netjes gerepareerd binnen de afgesproken tijd.

Prima, we komen hier al jaren en nu na een korte onderbreking, na een verhuizing, weer terug.

Slechte communicatie, leenauto met foutmelding en schade van mijn auto was in 1e instantie voor de helft gerepareerd (bumper was hersteld, velg was ook onderdeel v/d schade). Duurder al met al... Slechte communicatie, leenauto met foutmelding en schade van mijn auto was in 1e instantie voor de helft gerepareerd (bumper was hersteld, velg was ook onderdeel v/d schade). Duurder al met al langer dan gewenst.

Prima indruk, zowel bij de intake als bij het ophalen van de auto.
Zag er prima uit.

Soms moet je lang wachten voordat je aan de beurt bent. Daar heb ik wel begrip voor, want de klant die aan de beurt is moet ook goed behandeld worden. Maar toch voelt het een beetje raar daar zonder... Soms moet je lang wachten voordat je aan de beurt bent. Daar heb ik wel begrip voor, want de klant die aan de beurt is moet ook goed behandeld worden. Maar toch voelt het een beetje raar daar zonder begroeting te staan wachten. Vakkundigheid is zo goed dat ik het er graag voor over heb.

De schade is correct afgehandeld, vriendelijk en behulpzaam.