Schade is keurig hersteld.
Wachttijd van ruim 2 maanden alvorens de schade hersteld kon worden is wel lang.
Communicatie gedurende het herstel was zeer slecht.

Andre van den heuvel

De services was perfect.
Prima vervangend vervoer.
We werden goed op de hoogte gehouden.
De services was perfect.
Prima vervangend vervoer.
We werden goed op de hoogte gehouden.
De schade wat minder goed gerepareerd het spuiten van de auto kan zeker beter. Op bepaalde delen zie je het goed dat die gespoten is. Me velg is gespoten voelt ruw aan. En op de dorpel zie je het ook goed.

Ze hebben me vooruit geprobeerd schoon te maken masr die is alleen maar viezer geworden.

En ben nog een hoop splinters tegen gekomen

samiye coban / Huseyin tokmak

Mijn voorbumper heeft nogsteeds kleur verschil en dat is heel jammer.

Mooi schoon bedrijf ,zag wel 4 mannen kantoor werk doen,vroeg mij afof dat nu wel nodig is zoveel personeel

Het heeft erg lang geduurd ca 1,5 week voordat ik na 5 pogingen met terugbel verzoek werd terug gebeld voor een afspraak voor schadeherstel.
Vanuit het call center werd ook gezegd dat ze soms...
Vanuit het call center werd ook gezegd dat ze soms niet opnemen vanwege de drukte.
Op locatie werd ik verder goed te woord gestaan.
Ik kreeg een vervangen auto mee die niet gewassen was en op mijn verzoek toch even werd gestofzuigd.

RdK

Recent zijn er twee schades hersteld. De schade op zich is beide keren goed gerepareerd.
Echter, na de eerste schade (ruitschade) ontving ik mijn auto retour met tape-resten nog op mijn auto en met glas op de achterbank en vloer.
Bij de tweede reparatie was met name de communicatie erg slecht. Het retour brengen van de auto zou woensdag gebeuren werd dinsdag gemeld. de Woensdag hele dag thuis gewerkt, maar geen auto of bericht. Donderdag met Hoogenboom contact opgenomen om te melden dat ik niet thuis ben die dag. Werkplaats was niet bereikbaar en ik zou teruggebeld worden. begin van de middag nogmaals contact opgenomen met de opmerking dat ik langs zou kunnen rijden om de auto op te halen en leenauto in te leveren. De auto was al 'op transport' waardoor dit dus niet kon. Ik had aangegeven dat ik rond een bepaalde tijd thuis zou kunnen zijn om de auto in ontvangst te nemen, wat aan de chauffeur zou worden verteld.
Vervolgens staat de auto al voor de deur als ik thuiskom. uiteindelijk werd de leenauto einde van de dag opgehaald, wederom zonder bericht.

Stetter

Zeer positief (zover dat kan bij schade). Auto keurig gerepareerd en was netjes schoongemaakt toen ik hem kwam ophalen. Hoop het niet ,maar bij schade kom ik hier zeker terug.

Gerard van der meer

We hebben een positieve ervaring. Informatie over het verloop. Een correcte afhandeling