Ik had meteen een goede indruk van het schadeherstel bedrijf .
Schade is volgens afspraak afgehandeld. Vriendelijk personeel en de elektrische leenfiets was een prima service!
Vriendelijk contact en goed herstel van de auto
Prima geholpen. Ik kon wachten terwijl de ruit werd gerepareerd met een kopje thee.
Redelijk, ik zou een grotere auto krijgen als leenauto vanwege ik een jong kindje heb. Daarom zou ik ook pas een week later mijn auto komen brengen (ze hadden alleen een fiat 500). Ik kom op de...Redelijk, ik zou een grotere auto krijgen als leenauto vanwege ik een jong kindje heb. Daarom zou ik ook pas een week later mijn auto komen brengen (ze hadden alleen een fiat 500). Ik kom op de afgesproken dag en zag daar een leenauto van jullie staan (een iets wat grotere golf) maar kreeg alsnog de kleine fiat mee. Dan had ik mijn auto al de eerste keer kunnen laten staan ipv weer een nieuwe afspraak moeten maken.
Ik ben tevreden auto van binnen en van buiten schoon gemaakt wat wil je nog meer
De ruitschade is prima gerepareerd.
Ik ben heel tevreden, wordt altijd heel vriendelijk te woord gestaan en er wordt duidelijke informatie verstrekt over hoe om te gaan met de schade en wat er aan gedaan kan worden.
Mijn auto ziet er weer uit alsof er niks mee is gebeurd. Heel netjes, alles klopt. Vriendelijke service en ik werd snel geholpen. Kon meteen de volgende dag terecht