Keurig, net bedrijf. Duidelijke communicatie, goede service
Goede en duidelijke service. Je weet nog voor de auto hersteld wordt al wat er gaat gebeuren en de prijs.
Prima, goede service
Zeer goed
Goed tevreden
Ik heb zeer goede ervaring met het schadeherstel bedrijf. Er werd snel een goede oplossing gevonden voor de opgelopen schade en ik werd netjes behandeld Ik beveel het bedrijf dan ook...Ik heb zeer goede ervaring met het schadeherstel bedrijf. Er werd snel een goede oplossing gevonden voor de opgelopen schade en ik werd netjes behandeld Ik beveel het bedrijf dan ook zeker aan!
Perfect
Ronduit goed : correct werk van de aanvoerlijn ,open,zakelijke en aimabele ontvangst met uitleg ,vergezeld van een vervangend voertuig.Ondanks Corona en vakantietijd heeft ieder mij het idee...Ronduit goed : correct werk van de aanvoerlijn ,open,zakelijke en aimabele ontvangst met uitleg ,vergezeld van een vervangend voertuig.Ondanks Corona en vakantietijd heeft ieder mij het idee gegeven dat ik op de juiste plek was .Tevreden dus.
Gewoon correct, zoals het hoort. Ben heel tevreden