Ik werd vriendelijk en professioneel te woord gestaan, zowel aan de telefoon als aan de balie. Tijdens het herstel van mijn auto kreeg ik een nette leenauto mee. Op de afgesproken datum kon ik mn...Ik werd vriendelijk en professioneel te woord gestaan, zowel aan de telefoon als aan de balie. Tijdens het herstel van mijn auto kreeg ik een nette leenauto mee. Op de afgesproken datum kon ik mn auto weer ophalen. Ondanks dat ik mn auto had bekeken toen ik m weer ophaalde, was ik bij thuiskomst tóch niet helemaal tevreden... een kleinigheidje. Een paar dagen later toch maar even gebeld, ik mocht mn auto nogmaals brengen en kreeg weer keurig een leenauto mee. Dit keer 100% tevreden: mn auto was weer als nieuw!
Zeer tevreden
Top. Als ik belde wisten ze gelijk waar het over ging. Prima afhandeling qua kosten en prachtig herstel van de achterzijde auto. Bij ophalen bleek zelf mijn auto te zijn gewassen.
Prima service
Echter, ik had gevraagd om de ruitewissers te vervangen. Tijdens...Mijn eerste ervaring was zeer goed. Leenauto beschikbaar en ook het schoonmaken van de auto werd als zeer fijn ervaren.
Echter, ik had gevraagd om de ruitewissers te vervangen. Tijdens de controle, bleek er een vlekje op het linker achterstel te zitten. Deze kon hoogstwaarschijnlijk wel weggepoetst werden. Anders zou ik gecontacteerd worden. Ik zei dat is goed, het betreft toch een auto van de zaak en dat het daarop geschreven kon worden. Dat is naar mijn mening geen opdracht, aks er net gezegd is dat er anders contact opgenomen wordt!
Heel goed!
Goede service, keurige reparatie.
Goede ervaring. Goede service, duidelijke uitleg over de werkzaamheden vooraf. Bij het ophalen van de auto de reparatie van de auto laten zien. Gebruik van plastic zodat de stoel en het stuur...Goede ervaring. Goede service, duidelijke uitleg over de werkzaamheden vooraf. Bij het ophalen van de auto de reparatie van de auto laten zien. Gebruik van plastic zodat de stoel en het stuur schoon blijven. Gratis leenauto. Een aanrader dus indien noodzakelijk.