Een meer dan fantastisch autoschadeherstelbedrijf, waar je heel vriendelijk en snel geholpen wordt.!
Goed.
Dit bedrijf is gord word goed en eerlijk behandeld
A. van der Knoop
Erg tevreden over hoe het schadeherstel aan mijn auto is uitgevoerd bij Dick’s Autoschade Vlaardingen. Meteen bij de eerste binnenkomst voelde het er al vertrouwd. Dat gevoel krijg ik eerlijk...Erg tevreden over hoe het schadeherstel aan mijn auto is uitgevoerd bij Dick’s Autoschade Vlaardingen. Meteen bij de eerste binnenkomst voelde het er al vertrouwd. Dat gevoel krijg ik eerlijk gezegd nooit als ik een garage binnenstap. En dit goede gevoel werd nadien ook nog eens waargemaakt! De schade is keurig hersteld, je ziet er niets meer van. De auto werd zelfs gestofzuigd en wel opgeleverd. En toen bij het ophalen bleek dat de auto geparkeerd had gestaan onder een boom waarin een vogel huisde die zich kennelijk tegoed had gedaan aan een Mexicaanse bonenschotel, werd ook nog even als extra service eerst al die vogelenpoep ervan af gespoten voordat ik de wagen weer mee mocht nemen. Aangenomen dat ik mijn volgende aanrijding overleef kom ik mijn wagen daarna opnieuw laten repareren bij Dick’s Autoschade Vlaardingen.
[Weliswaar vond ik het wat teleurstellend hoe lang het ging duren voordat ik aan de beurt zou komen (2 maanden), maar dat komt niet zozeer door de kwaliteit van dit schadeherstelbedrijf, dat komt vooral doordat er zoveel auto’s op elkaar knallen tegenwoordig]
Jakob
Goed geholpen, vriendelijk en behulpzaam personeel!
Johan van der Kruk
Prima.
R.A. Kalkhoven
Professioneel en goede service, fijne medewerkers !
A.A. Scholten
Uitstekend. Heldere uitleg over het herstel, zeer goede leenauto, keurige afhandeling.
icam
Top geregeld snelle en nette schade reparatie en top personeel met uitblinker Dave van Ree