Heel tevreden!

WIM VAN WOUDENBERG

FIJN BEDRIJF MET VAKMENSEN !

Claudia Bezuijen

Ik ben meer dan tevreden met de hele benadering en behandeling maar ook met de afhandeling van dit mooie bedrijf. Vanaf het eerste telefoongesprek tot ik na de dienstverlening de deur uit liep heb... Ik ben meer dan tevreden met de hele benadering en behandeling maar ook met de afhandeling van dit mooie bedrijf. Vanaf het eerste telefoongesprek tot ik na de dienstverlening de deur uit liep heb ik een warm welkom ervaren en werd ik als mens gezien en niet als een betaalende klant.

W. Franken

Heel positief. Voor mij was dit de eerste keer (en hopelijk volgen er niet te veel) maar ik ben uitstekend geholpen en de reparatie lijkt voor mij als leek van hoge kwaliteit. Super aardige mensen... Heel positief. Voor mij was dit de eerste keer (en hopelijk volgen er niet te veel) maar ik ben uitstekend geholpen en de reparatie lijkt voor mij als leek van hoge kwaliteit. Super aardige mensen en ook heel snel alles gerepareerd.

MGA Kloosterboer

Prima , laagdrempelig snelle reparatie

Madelon

Het schadeherstelbedrijf de Boer in Ter Aar werkt klantvriendelijk, voorspoedig en zorgvuldig. De communicatie verliep goed en ik kon snel terecht. Ik werd goed geïnformeerd!

Zeer positief. Vlot en vriendelijk geholpen en goede reparatie

Dani

Werd vrij snel geholpen, en schade is zeer goed gerepareerd. verder nog wat extra service geleverd door het bedrijf, door mijn auto zo goed als splinternieuw op te leveren via grondige schoonmaak... Werd vrij snel geholpen, en schade is zeer goed gerepareerd. verder nog wat extra service geleverd door het bedrijf, door mijn auto zo goed als splinternieuw op te leveren via grondige schoonmaak etc.

Verder verliep communicatie vlekkeloos, en was ik altijd op de hoogte van de status van de reparatie.
top ervaring

Vriendelijk en goede leenauto