Slecht hem mijn caravan oktober2019 gebracht naar Sittard ben begin dit jaar maar eens zelf gaan bellen was hij opeens naar Kerkrade gebracht maar nog steeds niets gehoord zeer slechte communicatie...Slecht hem mijn caravan oktober2019 gebracht naar Sittard ben begin dit jaar maar eens zelf gaan bellen was hij opeens naar Kerkrade gebracht maar nog steeds niets gehoord zeer slechte communicatie zijn nu bijna 6 maanden verder
Goed en schade is ook mooi herdteld
Het heeft even geduurd, maar het is wel heel goed gedaan. Uiterst tevreden.
Positief
Prima. Snelle en duidelijke service
Zeer positieve ervaring. Vriendelijke intake door Marcel, een duidelijke offerte via mail en de werkzaamheden zijn keurig en op tijd uitgevoerd. Ook de vervangende auto was zo goed als nieuw en...Zeer positieve ervaring. Vriendelijke intake door Marcel, een duidelijke offerte via mail en de werkzaamheden zijn keurig en op tijd uitgevoerd. Ook de vervangende auto was zo goed als nieuw en brandschoon. In alle opzichte aangenaam verrast!