Over het schadeherstel zelf ben ik tevreden. Iets minder m.b.t. de afhandeling. Het herstel duurde, doordat er, zo bleek later, een verkeerde kleur aangebracht was, een dag langer dan afgesproken.... Over het schadeherstel zelf ben ik tevreden. Iets minder m.b.t. de afhandeling. Het herstel duurde, doordat er, zo bleek later, een verkeerde kleur aangebracht was, een dag langer dan afgesproken. Hier werd ik niet van op de hoogte gebracht, dus ik had een andere afspraak afgezegd om de auto op het afgesproken moment op te halen. Toen bleek pas dat de auto niet klaar was.
De leenauto die ik in eerste instantie mee zou krijgen, bleek geen winterbanden te hebben. Dat is zeker in de grensregio met Duitsland, een probleem. In Duitsland krijg je een boete als je geen winterbanden hebt. Ik moest hier zelf over beginnen en dat vind ik behoorlijk slordig.

Schade is perfect gerepareerd. Enige opmerking is dat interieur nog steeds erg oplosmiddel ruikt.

Mijn ervaring was meer dan uitstekend

Voor ons de eerste keer en zijn zeer tevreden over de herstel werkzaamheden .De zijkant van de bumper was behoorlijk stuk en dit is zeer professioneel gemaakt en gespoten. Je ziet er niets meer... Voor ons de eerste keer en zijn zeer tevreden over de herstel werkzaamheden .De zijkant van de bumper was behoorlijk stuk en dit is zeer professioneel gemaakt en gespoten. Je ziet er niets meer van.we zijn zeer tevreden.

Goede ervaring met dit schadeherstelbedrijf. Correct en vriendelijk, behulpzaam team.
Schade naar tevredenheid hersteld.
Ik zal WellColl Sittard zeker aanbevelen bij derden.

Zeer goed, ik had nog een paar krasjes op de motorkap van mijn auto (buiten de schade waar ik voor ik gekomen was) deze werden ter plekke verwijderd door de werknemer, dat is een dikke pluim waard... Zeer goed, ik had nog een paar krasjes op de motorkap van mijn auto (buiten de schade waar ik voor ik gekomen was) deze werden ter plekke verwijderd door de werknemer, dat is een dikke pluim waard voor extra service/aandacht naar de klant toe.

Prima ontvangst.Prima herstel werkzh. In een woord volledig tevreden.