Tot twee keer toe hadden we de hulp nodig van de fa. Lambert. Beide keren is de schade aan onze auto naar volle tevredenheid hersteld. Ook het gebruik van een leenauto is goed.
Prima schadeherstelbedrijf.
Redelijk! Ik moest bijna een maand wachten op een afspraak. Vervolgens na reparatie was de bumper niet goed gespoten en moest ik nog een dag extra wachten. Al met al geen optimale ervaring.
Heel goed, alles prima geregeld en een nette leenauto gekregen. Mijn auto was netjes gerepareerd en van binnen en van buiten gewassen en gereinigd.
Jef Vrancken
Goed!!
Er was een groot verschil in de prijsopgave van Autoschade Lambert en mijn eigen garage. Die berustte op een verschil in aanpak (kwaliteitsverschil). Desondanks toch Lambert het schadeherstel laten...Er was een groot verschil in de prijsopgave van Autoschade Lambert en mijn eigen garage. Die berustte op een verschil in aanpak (kwaliteitsverschil). Desondanks toch Lambert het schadeherstel laten uitvoeren. Uiteindelijk bleken de kosten bij Lambert een stuk hoger dan in de 1e opgave. De tegenpartij was daar niet blij mee.
J.coenen
Perfect , jammer dat de verzekeringsmaatschappij Aon een drama is