Een zeer persoonlijke en hulpvaardige , professionele zaak

Zeer tevreden alleen hadden ze mij kunnen contacten toen het ging uitlopen in plaats van dat ik zelf moest bellen.

Perfecte service, netjes en correct.

Een hele prettige ervaring

Zeer goed
Goede service , denken goed met je mee
Ze doen nog wat extra voor je zodat je de auto met een goed gevoel weer mee kan nemen
( klein krasje naast de schade gelijk mee...
Zeer goed
Goede service , denken goed met je mee
( klein krasje naast de schade gelijk mee gepakt ) zonder dat dit was afgesproken
TOP SERVICE

Top service, mooi en snel!

Prettige ontvangst, reële taxatie kosten en perfecte reparatie conform de overeengekomen prijs. Kortom een prima ervaring met dit bedrijf, dat ik van harte kan aanbevelen.

Super fijne professionals bij dit herstel bedrijf! Klantvriendelijk, meedenkend en fijne communicatie.Toen mijn auto bijna bijna total loss was verklaard, advies gekregen van Ambting waar ik naar... Super fijne professionals bij dit herstel bedrijf! Klantvriendelijk, meedenkend en fijne communicatie.Toen mijn auto bijna bijna total loss was verklaard, advies gekregen van Ambting waar ik naar moest vragen als het gaat om het contact met de verzekering en waarop hij tatalloss verklaard zou worden. Mijn auto was eerst gekeurd door een ander bedrijf waar ik geen goed gevoel bij had en na contact met Ambting was het meteen duidelijk dat ik bij hen moest zijn.
Na akkoord van de verzekering heeft Ambting mijn auto met liefde ontvangen en verzorgd. De auto heeft een prettig verblijf gehad en ziet er weer uit als nieuw!
Daarbij ook een fijne leen auto mogen gebruiken voor de tijd van het herstel.