Er was iemand tegen onze auto aangereden, en daardoor hadden we wat lakschade. Mijn schade liep via mijn ANWB verzekering en is keurig netjes afgehandeld, zowel door de ANWB als Wensink autoschade...Er was iemand tegen onze auto aangereden, en daardoor hadden we wat lakschade. Mijn schade liep via mijn ANWB verzekering en is keurig netjes afgehandeld, zowel door de ANWB als Wensink autoschade Hoogeveen. Vervangende auto stond klaar zoals afgesproken. Bij openingstijd de auto gebracht en eind van de dag was de lak hersteld. Heel erg tevreden met het resultaat en de afhandeling.
G.Engels
Prima afhandeling van de schade
Naar alle tevredenheid hersteld en mij naar huis gebracht en gehaald.
Jantje Pieters
Zeer correct en professioneel.
Bredewold
Goed, duidelijke communicatie over de telefoon over de update. Er kon wel wat meer assertiviteit getond worden met regelen van een leenauto, eerst wou deze niet gegeven worden bij het wel...Goed, duidelijke communicatie over de telefoon over de update. Er kon wel wat meer assertiviteit getond worden met regelen van een leenauto, eerst wou deze niet gegeven worden bij het wel toekennen van de schade. maar later op de dag was er toch extern een auto geregeld.