Schade is netjes gerepareerd, al was dat in 1e instantie niet zo en moest ik terug. Daarna is het keurig aangepakt.
De mensen die daar werken zijn echt mee denkend kortom gewoon top
Uitstekend
Intake met de baliemedewerker was correct. Er werd zelfs een leenauto met automaatgereserveerd al hoewel daar niet om werd gevraagd, prima! De auto werd in de afgesproken periode hersteld. De...Intake met de baliemedewerker was correct. Er werd zelfs een leenauto met automaatgereserveerd al hoewel daar niet om werd gevraagd, prima! De auto werd in de afgesproken periode hersteld. De oplevering 10 punten, de schade was zeer goed hersteld en de auto was bij oplevering in de was gezet, prima.
De Schade is erg netjes hersteld, als nieuw, de auto gewassen en van binnen schoon gemaakt, alsof ik nieuwe auto kwam ophalen. TOP.
Echt een familiebedrijf met hart voor de zaak.
Goede afhandeling van het hele schadeherstelproces. Vriendelijke bejegening, weinig wachttijd en prima vervangend vervoer. Bijzonder gewaardeerd dat mijn auto van binnen ook helemaal schoongemaakt...Goede afhandeling van het hele schadeherstelproces. Vriendelijke bejegening, weinig wachttijd en prima vervangend vervoer. Bijzonder gewaardeerd dat mijn auto van binnen ook helemaal schoongemaakt bleek bij het ophalen. Al met al geheel goede ervaring.