Zeer vriendelijke medewerkers. Ze leveren vakwerk. De Schade is erg goed hersteld, ik heb een lastige kleur, de kleur is perfect. Auto is zowel van binnen als buiten schoon gemaakt. Ik ben heel erg... Zeer vriendelijke medewerkers. Ze leveren vakwerk. De Schade is erg goed hersteld, ik heb een lastige kleur, de kleur is perfect. Auto is zowel van binnen als buiten schoon gemaakt. Ik ben heel erg tevreden. Zeker een aanrader.

Keurig en zeer netjes terug gekregen de auto
Zo wel van binnen als van buiten
Zeer net bedrijf ook nog een auto mee gekregen
Geweldig in een woord
Hartelijk dank van Ria...
Keurig en zeer netjes terug gekregen de auto
Zo wel van binnen als van buiten
Zeer net bedrijf ook nog een auto mee gekregen
Geweldig in een woord
Hartelijk dank van Ria

In afgelopen jaar helaas 2 maal met schade aan mijn auto bij dit bedrijf geweest. Ik ben tevreden over de klantvriendelijkheid en de geleverde kwaliteit . Ondanks dat het een plezierige ervaring was... In afgelopen jaar helaas 2 maal met schade aan mijn auto bij dit bedrijf geweest. Ik ben tevreden over de klantvriendelijkheid en de geleverde kwaliteit . Ondanks dat het een plezierige ervaring was hoop ik hen in de toekomst niet meer nodig te hebben .

Prettig contact, helder en goed advies

Betrouwbaar komt afspraken goed na doet wat het beloofd tegen redelijke prijs.

Keurig bedrijf, netjes, klantvriendelijk en behulpzaam en de auto weer mooi terug gekregen. Hier is je auto in goede handen.

Ik ben zeker tevreden, correct geholpen goede leenauto meegekregen de schade was erg mooi hersteld.