Helaas viel de prijs 1,5 keer zo hoog uit als de oorspronkelijke offerte die gebaseerd was op door de garage aangeleverde foto’s. Dat was even schrikken! De reparatie zag er aanvankelijk...Helaas viel de prijs 1,5 keer zo hoog uit als de oorspronkelijke offerte die gebaseerd was op door de garage aangeleverde foto’s. Dat was even schrikken! De reparatie zag er aanvankelijk goed uit, zij het dat ik na enkele dagen tot de ontdekking kwam dat de sensoren aan de voorzijde niet reageerden op de nadering van een smal voorwerp in het midden. Een kleine lantaarnpaal. Dit had ik nog nooit eerder meegemaakt. De gevolgen zijn een deuk in de nummerplaat en de bumper.
Roy
Top
FSEL
Helemaal tevreden
Bert Bennink
Zeer goed....alleen maar lof
Ik ken het herstelbedrijf niet!
L. Pouwer
Mijn ervaring was heel plezierig. Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Er werd vervangend vervoer aangeboden waar ik overigens geen gebruik van gemaakt heb. De schade werd fraai hersteld en een...Mijn ervaring was heel plezierig. Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Er werd vervangend vervoer aangeboden waar ik overigens geen gebruik van gemaakt heb. De schade werd fraai hersteld en een ander probleempje (wat niet onder de verzekeringdekking viel) werd tegen kostprijs van materiaal opgelost zonder arbeidsloon te berekenen. De auto werd netjes gereinigd weer afgeleverd en kon de volgende dag alweer opgehaald worden na een vriendelijk telefoontje. Mijn ervaring met dit bedrijf is dus heel positief!