Men heeft zeer goed werk geleverd tegen een gunstige prijs en duidelijke afspraken gemaakt die allemaal zijn nagekomen.

Mijn ervaring was heel goed, ik werd zeer klantvriendelijk te woord gestaan, ik kon snel terecht met mijn schade en de schade is pico Bello gemaakt! De auto is ook van binnen en van buiten helemaal... Mijn ervaring was heel goed, ik werd zeer klantvriendelijk te woord gestaan, ik kon snel terecht met mijn schade en de schade is pico Bello gemaakt! De auto is ook van binnen en van buiten helemaal schoon opgeleverd. Ik ben zeer tevreden en zal een volgende keer zeker hier terugkomen.

Netjes en vlot geholpen. Alles volgens het boekje en goede kwaliteit werk geleverd. Zelfs nog een kleine deukje weggepoetst.

Vriendelijk personeel, duidelijke communicatie, professionele afhandeling

Ik heb goede ervaring

Goed. Correct geholpen. Verwachtingen zijn goed gemanaged vooraf - zodat de kosten vs resultaat in balans zijn.
Daarnaast hebben de medewerkers mij van uitstekend technisch advies voorzien...
Daarnaast hebben de medewerkers mij van uitstekend technisch advies voorzien voor de oplossing van een ander probleem.

Prima ontvangst. Alles werd door het bedrijf geregeld, met mijn eigen verzekeraar en ook met de tegenpartij. Goede afspraken werden gemaakt voor leenauto en gereedmelding.

Accuraat, informatief, vriendelijk en service gericht