Goede afhandeling met mijn auto, het bedrijf was een sierlijst vergeten om te vervangen en hier werd niet moeilijk overgedaan en enkele dagen later kon ik langskomen om dit te laten vervangen kon...Goede afhandeling met mijn auto, het bedrijf was een sierlijst vergeten om te vervangen en hier werd niet moeilijk overgedaan en enkele dagen later kon ik langskomen om dit te laten vervangen kon hier direct op wachten. Vriendelijk personeel en elke keer word je goed geholpen
Edwin van werven.
Goed en correct bedrijf. Vriendelijk geholpen . Kwaliteit van de werkzaamheden is goed. Echter tussentijdse communicatie kan beter. Vb; hoever staat het met de werkzaamheden, eigen...Goed en correct bedrijf. Vriendelijk geholpen . Kwaliteit van de werkzaamheden is goed. Echter tussentijdse communicatie kan beter. Vb; hoever staat het met de werkzaamheden, eigen kosten, extra kosten,? Maar over het algemeen zeer correct.
Mvrgr Ronald Buenk
Prima verlopen
Jan.F uit Vaassen
Mijn ervaring met dit bedrijf is erg goed! De schade die ik had zie je niets meer van terug en ook de communicatie is prima.
Anja
Netjes gerepareerd
Tevreden, vriendelijke mensen bskwerk
Erg slecht, ik wens hier nooit meer terug te komen.
Robbert-jan
Vriendelijk en professionele behandeling
H.L.Versnel
Zeer slechte communicatie, afspraak binnen 3-4 weken klaar, heeft 6 weken geduurd, striping niet hersteld en nu zitten er ook nog scheurtjes in het voorraam.