Schade is keurig hersteld door Wensink Apeldoorn. Ook waren zij gelukkig zo oplettend om aan Wensink Arnhem te vragen waar mijn auto bleef. Die waren ze vergeten op transport te zetten naar...Schade is keurig hersteld door Wensink Apeldoorn. Ook waren zij gelukkig zo oplettend om aan Wensink Arnhem te vragen waar mijn auto bleef. Die waren ze vergeten op transport te zetten naar Apeldoorn, waardoor ik de auto 10(!) dagen kwijt was.
Zeer aardige medewerker van de receptie,ik ben erg tevreden over de afwikkeling
RvM
Auto mooi hersteld 1 keer contact gehad met medewerker over iets anders
Peter vd vorstenbosch
Helaas na het herstellen vd schade veel spuitnevel ontdekt Achterlicht niet vervangen (wordt later nog gedaan) Duidelijk aangegeven dat dit meegenomen moest worden Achterklep...Helaas na het herstellen vd schade veel spuitnevel ontdekt Achterlicht niet vervangen (wordt later nog gedaan) Duidelijk aangegeven dat dit meegenomen moest worden Achterklep sluit niet mooi Hier kwam ik achter na een week toen ik de auto afgewassen had
Rozeboom
Goed. Netjes geregeld allemaal
niets invullen
Heel positief. Auto was heel goed gerepareerd en de schade was onzichtbaar.
C
Als ik graag iemand van Wensink uit Apeldoorn ,aan de telefoon wil hebben, krijg ik eerst een telefoniste uit Zwolle aan de lijn, die mij 9 min laat wachten. En dan verteld dat die persoon er niet...Als ik graag iemand van Wensink uit Apeldoorn ,aan de telefoon wil hebben, krijg ik eerst een telefoniste uit Zwolle aan de lijn, die mij 9 min laat wachten. En dan verteld dat die persoon er niet is. Dagen later bel ik naar de garage in Doetinchem. Telefoon word niet opgenomen. Ik wordt weer doorgeschakeld naar de juf in Zwolle. Pfffff.