9 /10

checkbox98% beveelt A.A.S. Schadeherstel aan!

SterSterSterLege sterLege ster

ik heb jammer genoeg een auto waar men graag tegen aan rijdt. Gevolg naar jullie toe. Wat ik jammer vind is dat gezegd wordt bij het brengen dat de auto de volgende dag klaar is. Ik krijg een belletje…. maar die kwam niet.. ook niet de dag erna en daarna… pas de dag erop. Even een belletje dat het langer duurt.. of bedenk iets.. maar wel even doorgeven aan de klant is wel zo netjes. Ik had een leenauto gelukkig, maar met een fiets had ik een probleem gehad. Daarnaast haal ik de auto op, knipperlicht stuk aan de kant van de schade. Heel netjes krijg de volgende dag een nieuw lampje mee, maken lukte niet op dat moment en ik wilde niet weer een leenauto. Nou het lag niet aan het lampje maar ze waren vergeten het stekkertje terug te plaatsen ( aan de bovenkant, dus niet los kunnen rammelen) en zonder stroom doet die het niet….Vorig jaar lekte mijn rechter achterruit na een reparatie met spuitwerk en kreeg de auto mee met veel rest stof van het spuitwerk en tape en nu dit… heel jammer… mocht toen de auto wel terug brengen voor een schoonmaakbeurt, maar dat moet niet horen. De allereerste keer in 2019 toen ik de auto bracht en op kwam halen, zag die eruit alsof die uit de showroom kwam, dat was super top, had het liever niet gehad want daarna was de poetsbeurt nihil, en dan ga je vergelijken. Dus de 1e x teruggeven zoals die kwam maar de schade weggewerkt en gepoetst wat nodig is.

SterSterSterLege sterLege ster

Auto gebracht voor herstel. Prima hersteld, echter komt de auto terug met allerlei brandende lampjes op het dashboard en doet de cruise control en div. het niet meer.

Patrick

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ik zal hier geen auto meer naar toe brengen zowel voor schade als onderhoud. Zeer weinig oog voor detail

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Spuitwerk is strak na een lasreparatie en de reparatie van de vooruit is netjes gedaan. Alleen is de buitenste strip van de a lijst verbogen door een grote knobbel ruitenwissers en is het contactslot kapot gegaan op locatie. Heb zelf nooit problemen gehad met het slot en ook in goede staat afgeleverd aan het bedrijf, helaas word ik sochtends gebeld dat ze het contact slot niet los kunnen krijgen en met man en macht geprobeerd hebben deze om te draaien. Helaas is hierbij een duidelijk probleem onstaan dat er sinds die dag een heuvel is het slot zit en deze ook niet meer op contact gaat en het stuurslot hierbij dus ook vast zit. Een week later nog geen reactie ontvangen over een oplossing. Erg jammer, aangezien ik een groot deel van mijn opknapwerk bij dit bedrijf heb laten doen. Teleurstellend, hierom ben ik ook niet gemotiveerd om terug te gaan.

Wensink laat te wensen over

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Matig

JPS

Vriendelijk en goed geholpen.

SterSterSterSterLege ster

Goed geholpen en alles mooi herstelt.

Roel

TOP-service.

01 Evaluatie schadeherstel

Ik ben heel tevreden. Alles is keurig afgehandeld.

Jenneke

Prima schadeherstelbedrijf; vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, er werd nog dubbel-gecheckt hoe mijn verzekering in elkaar zat, dus wat ik zelf moest betalen (eigen risico), k werd gerustgesteld dat ik met die behoorlijke ster in mn voorruit gewoon veilig kon blijven rijden, dat ie er niet zomaar uit zou klappen ofzo (zat niet in mn gezichtsveld overigens!)

01 Evaluatie schadeherstel

Ben uitermate tevreden hoe ik ben behandeld.

A aMulder

Tevreden goed geholpen

Naar tevredenheid

Klant

J.H.Stam

zeer tevreden

01 Evaluatie schadeherstel

A.A.S. Schadeherstel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

A.A.S. Schadeherstel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 16 februari 2019

A.A.S. Schadeherstel

Onze vakmensen staan dag in, dag uit voor u klaar om schade aan uw voertuig te herstellen. Ons doel is om u zonder zorgen af te helpen van uw schade. Met 87 vestigingen zijn wij altijd in de buurt!

Patrick

Wensink laat te wensen over

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Matig

JPS

Vriendelijk en goed geholpen.

SterSterSterSterLege ster

Goed geholpen en alles mooi herstelt.

Roel

TOP-service.

01 Evaluatie schadeherstel

Ik ben heel tevreden. Alles is keurig afgehandeld.

Jenneke

01 Evaluatie schadeherstel

Ben uitermate tevreden hoe ik ben behandeld.

A aMulder

Tevreden goed geholpen