Een professioneel schoorsteenveegset aangekocht met meerdere optionele stukken, makkelijke webshop met duidelijke uitleg over de verschillende onderdelen. De bestelling was snel en makkelijk...Een professioneel schoorsteenveegset aangekocht met meerdere optionele stukken, makkelijke webshop met duidelijke uitleg over de verschillende onderdelen. De bestelling was snel en makkelijk geregistreerd, betaald en vooral snel geleverd.
Tilkens Construct
Eddy
Prima schoorsteenveegset. Het is wel twijfelachtig waarom de afhaal bevestiging pas kwam nadat ik daarnaar informeerde.
mak
Goede afhandeling
S. Hulsebos
Het bestelde onderdeel werd heel snel geleverd, heb het nog niet kunnen plaatsen. Materiaal was goed verpakt. De schoorsteen reparateur moet nog even tijd maken om het rookkanaal te...Het bestelde onderdeel werd heel snel geleverd, heb het nog niet kunnen plaatsen. Materiaal was goed verpakt. De schoorsteen reparateur moet nog even tijd maken om het rookkanaal te repareren.
Bebs
Ik bestel veel online en kan oprecht niet meer mijn ervaring met dit bedrijf herrineren
De kokere
Zeer correct / vriendelijk en vlug bezorgd.
Janssens K.
Duidelijke site, vlotte aankoop en snelle levering (goede verpakking)