9 /10

checkbox98% beveelt A.A.S. Schadeherstel aan!

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik ben niet tevreden over de afhandeling van onze schade. Ik verwacht van een professionele onderneming dat er een goede communicatie tussen klant en garage plaats vindt. De voortgang van dossiers zou soepel moeten verlopen. De reparatie van schades moet correct uitgevoerd kunnen worden door opgeleide monteurs.

SterSterLege sterLege sterLege ster

Netjes gerepareerd, duurde lang voor dat duidelijk was dat de bumper levertijd had van 2-3 maand en de oude er weer aan is gezet, om vervolgens later nog weer terug te kunnen komen. Rekening al betaald, schrok enorm van het bedrag wat de verzekering moet betalen hier voor!

Robin Brouwer

Zeer goed schadeherstel bedrijf. Werken vakkundig en de communicatie is erg prettig. Auto weer in nieuwstaat.

Willem

Goede kwaliteit en heel klantvriendelijk

01 Evaluatie schadeherstel

Adequate acties bij schade aan mijn auto. Goede service ook na schade herstel Tevreden klant!

zeer goed

01 Evaluatie schadeherstel

Vriendelijk, adequaat, mooi resultaat.

01 Evaluatie schadeherstel

Zeer kundig en goede uitleg en reparatie perfect Auto was ook nog gepoest .

Steve Boerée

Ik ben met dit bedrijf in aanraking gekomen via de ANWB , voor klein herstel van deukjes krasjes , mijn auto is inmiddels 13 jaar oud , absoluut niet op maar heeft gewoon wat zorg nodig , ik ben in eerste instantie gegaan voor alleen deze kleine dingetjes , en wilde mijn velgen graag gereviseerd hebben , het eerlijke antwoord was dat een ander bedrijf de wielen en banden sneller kon doen , maar de cosmetische plekken konden gepolijst worden , dit zal een verbeterd effect geven . Vervolgens aan datum afgesproken , in de ochtend brengen en einde middag ophalen , dit resultaat was echt heel mooi , kan niet anders zeggen , alleen helaas had ik 2 dagen voor de afspraak een aanrijding gehad , iemand reed tegen mijn voorkant aan , en er werd meteen even gebeld of ze deze schade ook mochten afhandelen van de ANWB , dit was akkoord ( korte lijntjes met elkaar natuurlijk ) , en 3 weken later kon ik mijn auto brengen , de voorkant moest deels gespoten worden en wat krassen weg gewerkt worden . Ik moet zeggen dat alles er weer spic en span uitziet , de auto is nog netjes gewassen na reparatie , personeel was vriendelijk , mee denkent en duidelijk . Kan niet anders zeggen dat ik uiterst tevreden ben over beide keren . Ook naar de ANWB toe is de specificatie netjes opgemaakt en deze is vanuit hun betaald

Frances Swets

Prima voor elkaar

Betty Delgijer

SterSterSterSterLege ster

Toevallig in een week tijd met 2 auto's buiten mijn schuld om bij dit autoschade/herstel bedrijf terecht gekomen. Vriendelijk ontvangen en alles netjes afgehandeld. Dit bedrijf is een aanrader!

heel goed

Uitstekend

01 Evaluatie schadeherstel

I had an excellent experience with Wellcoll. Stefano was very kind, thoughtful and thorough. He helped me figure out the best way to file my claim and worked to get the best value for the repair.

Excellent

Vriendelijk personeel

01 Evaluatie schadeherstel

A.A.S. Schadeherstel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

A.A.S. Schadeherstel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 16 februari 2019

A.A.S. Schadeherstel

Onze vakmensen staan dag in, dag uit voor u klaar om schade aan uw voertuig te herstellen. Ons doel is om u zonder zorgen af te helpen van uw schade. Met 87 vestigingen zijn wij altijd in de buurt!

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

SterSterLege sterLege sterLege ster

Robin Brouwer

Willem

Goede kwaliteit en heel klantvriendelijk

zeer goed

01 Evaluatie schadeherstel

Vriendelijk, adequaat, mooi resultaat.

01 Evaluatie schadeherstel

Zeer kundig en goede uitleg en reparatie perfect Auto was ook nog gepoest .

Steve Boerée

Frances Swets