1991 beoordelingen

1991 Reviews

Koen Vanwijnsberghe -

Eenvoudige formule om te parkeren en naar de luchthaven te worden gebracht. Parkeren verloopt makkelijk en vervoer heen en terug gebeurd zonder lange wachttijden. Volgende keer opnieuw deze... Eenvoudige formule om te parkeren en naar de luchthaven te worden gebracht. Parkeren verloopt makkelijk en vervoer heen en terug gebeurd zonder lange wachttijden. Volgende keer opnieuw deze oplossing.

Gunst Johnny -

Stipt op tijd, vriendelijke chauffeurs. Goeie service

Danielle -

Prima service

Petra Schepens

Alles prima geregeld

C. von Grumbkow -

Prima geregeld op heen -en terugreis. Onze 2 verschillende chauffeuses waren uitermate prettig in de omgang! Kortom: voor herhaling vatbaar!

Nina D'Eer

Heel goed, snelle shuttles, alles ging vlot. Het kanaal via we geboekt hebben (parkcare en parkvia) trok op niks en de klantenservice was de ergste die ik al heb meegemaakt. Ik zou dus niet opnieuw... Heel goed, snelle shuttles, alles ging vlot. Het kanaal via we geboekt hebben (parkcare en parkvia) trok op niks en de klantenservice was de ergste die ik al heb meegemaakt. Ik zou dus niet opnieuw boeken. Indien dit rechtstreeks bij A4 kan dan zeker wel.

Yvette van der Heijden -

Snel op plaats van bestemming en vriendelijk!

Kurt Casier

Alles is prima verlopen! Aan te raden!
Alles is prima verlopen! Aan te raden!
Tip voor jullie: vermeld op jullie website dat het maximaal 30 minuten kan duren dat je moet wachten op het busje. Zo kan de klant beter inschatten om welk uur hij best aankomt op de parking om op tijd in Schiphol te zijn.

Peggy Veldeman -

Altijd in orde

Grigore Petreus

10 minutes from the airport, you don't have to wait, it leaves you at the door, the site picks up at the door very well.