A.C. Gravendeel
- Product of service:
- Bureautafel en ladenkast
Super geholpen
Uitestekend
Mooie kantoormeubelen van goede kwaliteit en mooie uitstraling. Contact over de order en navraag over levertijd was heel vriendelijk en er werd snel gereageerd. Het mechanisme van de zit-sta bureaus werkt prima. Levering en montage ging ook goed.
Gewoon een hele prettige en snelle communicatie.
Service is heel erg top, duidelijk, helder en transparant!
Domino plus bureau 200x 90 besteld op website ABC - vlotte afhandeling en snelle en alerte reactie naar klant toe.
Zeer klantvriendelijk
Top!
Vriendelijk, behulpzaam, perfecte levering, top chauffeur !
Snelle levering en Geweldige monteur, Peter! 2 trappen op gesjouwd en binnen No time in elkaar gezet. Een aanrader dit bedrijf in web shop land !!
Makkelijk, snel en goede kwaliteit
Heel goed
Goede kwaliteit en snelle levering
Ik had de "Ergonomische bureaustoel design Bruin 600 lage rug 1200PUB, besteld bij ABC. Mooie stoel. Maar voorlopig niet leverbaar. Uiteindelijk stortte ABC het geld terug. Nette oplossing
ABC Kantoormeubelen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ABC Kantoormeubelen heeft de volgende resultaten bereikt:
ABC Kantoormeubelen
Wattstraat 2-4
3335 LV Zwijndrecht
Super geholpen
Uitestekend
Gewoon een hele prettige en snelle communicatie.
Service is heel erg top, duidelijk, helder en transparant!
Zeer klantvriendelijk
Top!
Vriendelijk, behulpzaam, perfecte levering, top chauffeur !
Makkelijk, snel en goede kwaliteit
Heel goed