JC Buitelaar
- Sterke punten
- correcte communicatie, snelle levering.
Prima, de aankoop voldeed aan de verwachtingen
Positief. Snelle levering en kwalitatief top.
Ledstrips gekocht met alu behuizing. Mooi spul. Netjes afgewerkt
Ledlampen besteld via de website en twee dagen later zaten ze in de brievenbus.
Snel besteld en snel geleverd
Prima, 10 op 10
Goede en snelle service
Na een vraag via de mail snel antwoord
Goed en correct bedrijf
Mooi assortiment, goede prijzen, snelle levering. Eerste levering had een kleine fout en 2 defecte lampjes, maar nadat ik dit aangaf had ik in no time vervangende lampjes in de brievenbus, top!
betrouwbaar en goede artikelen
Het product is nog niet binnen en geen mail over bezorging
Product werkt niet zoals omschrijving bij het product. Eenmaal weerstanden aangesloten blijft er een foutmelding op het dashboard.
Abc-led.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Abc-led.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima, de aankoop voldeed aan de verwachtingen
Positief. Snelle levering en kwalitatief top.
Ledstrips gekocht met alu behuizing. Mooi spul. Netjes afgewerkt
Ledlampen besteld via de website en twee dagen later zaten ze in de brievenbus.
Snel besteld en snel geleverd
Prima, 10 op 10