Arjan

Geleverd wat gevraagd werk

Christiaan

Snelle levering en goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit

osinga

Snelle service. heb alleen wel 1 verkeerd artikel gekregen. wordt nog afgehandeld

mooi assortiment, leuke prijzen

peter

Een zeer fijn bedrijf,ik was op zoek naar kerstverlichting met strobe effect en gevonden.

vriendelijkheid en de snelheid hoe ze de mail beantwoorden.

Grote keus. Eenvoudig te bestellen. Redelijk korte tijd tussen bestellen en aflevering.

Grote variatie in verlichting voor een groot aantal toepassingen.

A.Schouten

Rommel die niet werkt zoals het zou moeten werken. Had een ledlampje besteld 24v met rij EN remlicht functie in 1... Echter de bajonetaansluiting ZOU de massa moeten zijn, en de 2 contactpunten de... Rommel die niet werkt zoals het zou moeten werken. Had een ledlampje besteld 24v met rij EN remlicht functie in 1... Echter de bajonetaansluiting ZOU de massa moeten zijn, en de 2 contactpunten de + voor de rijlichten, en de ander + voor de remlichten.... maar waarschijnlijk komt de troep uit china, en blijkt er maar 1 manier van aansluiten te zijn.. en +pool blijkt de massa te zijn, andere de +pool en dan gaan gelijk ALLE leds op het lampje branden.... dus NIKS geen 2 functies... erg jammer.

Snelle verzending, lage prijs.

Een LED-lamp voor het aquarium gekocht. Mooi lampje. Doet het goed, ziet er stijlvol uit. Had verwacht dat de verlichting iets sterker zou uitvallen.

USB-C duo adapter gekocht voor mijn galaxy 6 tab, maar wordt niet herkend door de tablet. Heb het bedrijf een mail gestuurd maar geen reactie. Dubbele misser dus en weg gegooid geld.

Kammenga

Prima product besteld snel geleverd .

Product werkt ook naar behoren .ziet er goed uit. Niet te duur

Ik heb een product (LED Badge) ontvangen zonder gebruiksaanwijzing en zonder programma. Ik heb dit op 3 dec. gemaild, maar nog geen reactie op deze mail ontvangen. Ik vind het erg slecht dat ik nog... Ik heb een product (LED Badge) ontvangen zonder gebruiksaanwijzing en zonder programma. Ik heb dit op 3 dec. gemaild, maar nog geen reactie op deze mail ontvangen. Ik vind het erg slecht dat ik nog geen terugkoppeling heb ontvangen.

Snelle levering (al was het wel incompleet)