Tommy

Fijne winkel

mooie spullen.

Mathieu De winter

Nooit iets besteld maar zag keuken onderbouw verlichting. Verlichting ziet er goed uit nog niet gemonteerd maar voor het geld ben ik te vreden maar dit heb ik al gemeld mijn betaalde producten zijn... Nooit iets besteld maar zag keuken onderbouw verlichting. Verlichting ziet er goed uit nog niet gemonteerd maar voor het geld ben ik te vreden maar dit heb ik al gemeld mijn betaalde producten zijn gewoon in matig zwarte folie zonder iets ingewikkeld en op de post gedaan armoedig verpakt en met dit soort armoedige verpakking vind ik dat de verzender geen ene moer voor zijn klant betekend snap echt niet waarom iemand breekbaar spul zo op de post pleurt zou u dit bedrijf aan bevelen ja en nee verstuur het als een bedrijf niet als een marktplaats verkoper

Geen.. ja reactie was ik ga dit mee nemen of op pakken

Sander Vranckx

Ik verwachtte dat de tape die bedoelt is om led strips op te hangen, stevig genoeg zou zijn om aan de muur te blijven plakken maar dit is niet het geval.

Snelle levering.

Joost

De beschrijving vond ik minimaal waardoor ik een product heb gekocht die niet aan mijn wensen voldoet. Deze moet dan ook retour

bezorging was op tijd

Anco Bremers

Gelukkig naast mooie producten ook prima service

Reageren vrij direct op de email.

Jan

Mooie lampen

Degelijk

Marjolein

Wat ik zocht

Mark

Ik heb een transformator gekocht als vervanging voor die van de verlichting in mijn badkamerspiegel. Die is netjes geleverd en werkt.

Keuze aanbod en zoekfunctionaliteit

Robbie