B van der Laan
Ik heb 10 klemmetjes besteld 10 mm. Ik ontving 8 x 10 mm en 2x 8mm. Ik red mij er wel mee, maar niet helemaal correct gegaan.
- Sterke punten
- Bestelling is op tijd geleverd. Levering produkt niet zoals besteld.
Keurig behandeld
Bestelling nog niet binnen en je krijg geen bevestiging email
Prima service, doet wat het belooft
Op 9 maart een bestelling geplaatst en betaald, tot op vandaag, behalve een bevestiging, geen teken dat het artikel binnenkort afgeleverd wordt. Aanbeveling zal dus ook moeilijk worden.
Zeer goed.
Snelle service maar foto van product klopte niet met realiteit
Op tijd geleverd
Goede service
Perfecte webshop
Waardeloos. Product voldeed niet en antwoord van de shop was benedenmaats
matig
Uitstekend.
ABC webshops BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ABC webshops BV heeft de volgende resultaten bereikt:
Keurig behandeld