9.6 /10

checkbox100% beveelt Accloudant aan!

Hoe ervaar je de software waar we mee werken?
9.6/10
Hoe ervaar je de samenwerking met ons?
9.6/10
Hoe vind je de deskundigheid van onze service?

Autoschade specialist IJzendoorn

Zeer blij met de overstap naar Accloudant. Wat een verschil met de vorige boekhouder. Snelle respons tijd. Veel kennis van zaken. Super software waardoor het een stuk overzichtenlijker is en er minder tijd in de boekhouding gaat zitten voor ons. Denken met je mee, en geven goede eerlijke advies. Ga zo door Marlon en je team! Stefan IJzendoorn

Overige punten of opmerkingen
Had ik maar eerder van accloudant afgeweten. Dan waren we al jaren eerder overgestapt

The Engineer's Garage

Wij werken nu meer dan een jaar samen met Accloudant en zijn zeer tevreden. Ze zijn proactief, altijd daar voor vragen, hebben kennis van zaken en zien altijd ruimte voor verbetering.

Overige punten of opmerkingen
Ik zou iedereen accloudant aanbevelen!

Case Teck

Professioneel, flexibel, kwalitatief, aanrader!

Overige punten of opmerkingen
Al aanbevolen aan meerdere vrienden, die zijn er zeer zeker tevreden mee!

The Engineer's Garage

Wij maken nu ruim een jaar naar volle tevredenheid gebruik van Accloudant.

Overige punten of opmerkingen
Zeer tevreden over Accloudant. Er is uitvoerig meegedacht en overlegd over de inrichting van onze administratie en sindsdien is altijd een duidelijke en heldere communicatie geweest. Accloundant stelt zich duidelijk proactief op. Bijkomend positief punt is de lage drempel om even contact op te nemen om een vraag te stellen of om even te overleggen.

Overige punten of opmerkingen
We zijn erg blij met de samenwerking en het meedenken bij problemen.

BNNY

Top service. Accloudant bespaart je veel tijd, hierdoor kan je als ondernemer je volledig focussen op het ondernemen!

Brandschoonmaakdiensten

SterSterSterHalve sterLege ster

Gebruiksvriendelijk

Shah

Na jaren te worstelen met mijn oude boekhouders had ik alle hoop opgegeven. Tot ik via een kennis bij Accloudant terecht kwam. Zij hebben bewezen dat het hebben van een goede boekhouder essentieel is. Bedankt!

Bedankt voor alles

Hafian ventilatie

Zeer tevreden over de geleverde diensten van Accloudant. Inmiddels 2 jaar mijn vaste accountant/boekhouder, veel van geleerd een heel wijs van geworden. Simpele software worden toegepast voor het verzenden van de onkosten die ik maak, en wordt altijd op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Zeer aan te raden! Ga zo door.

Zeer tevreden

Alpha Ventilatie

Deskundig, accuraat, vriendelijk, behulpzaam, meedenkend, efficiënt.

Ideale partner om mee samen te werken
Product of service:
boekhouding

Ph

SterSterSterSterLege ster

Ik ben zeker tevreden. Geweldige team die altijd klaar staat om je te helpen.

Zeker een aanrader

Tevreden klant

Deskundige, vlotte en eerlijke boekhouder. Fijn dat alles mogelijk is en dat er op een moderne ipv ouderwetse manier wordt gewerkt. Je voelt je gehoord en begrepen, iets wat voor mij 50% meetelt bij een goede boekhouder. Inhoudelijk ook zeer goed, nog nooit op een foutje of slordigheid kunnen betrappen! Tarief is eveneens goed, niet te laag waardoor je gaat twijfelen aan de betrouwbaarheid en kundigheid maar ook zeker niet te hoog!

Doorgaan zo!

Ik ben erg tevreden over Accloudant. De boekhouder staat altijd klaar en denkt graag mee. Ik vind het ook handig dat alles digitaal voor mij wordt bijgehouden.

Nvt

SHRZ Media

Top

Niks op te merken

Alpha Ventilatie bv

Deskundig, snel en altijd bereikbaar voor vragen en advies. Of het nou om fiscaal advies, administratie of om HR zaken gaat, bij Accloudant zit je altijd goed. Tevens zeer geschikte sparringspartner voor het automatiseren van gehele bedrijfsprocessen en alles wat daarbij komt kijken.

Geen.

Accloudant verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Accloudant heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 11 januari 2021

Accloudant

We zijn bij Accloudant van een uniek soort. Een Accloudant heeft namelijk lef, empathisch vermogen, een goed stel hersens en weet tegelijkertijd wat helder communiceren is. We werken met de slimste oplossingen om zo veel mogelijk werk in zo min mogelijk tijd te voltooien waardoor we tijd overhouden voor hetgeen wat er echt toe doet: mensen.

Strijkviertel 48

3454PN De Meern

Hoe ervaar je de software waar we mee werken?
9.6/10
Hoe ervaar je de samenwerking met ons?
9.6/10
Hoe vind je de deskundigheid van onze service?

Autoschade specialist IJzendoorn

Overige punten of opmerkingen
Ik zou iedereen accloudant aanbevelen!

Case Teck

Professioneel, flexibel, kwalitatief, aanrader!

Overige punten of opmerkingen
Al aanbevolen aan meerdere vrienden, die zijn er zeer zeker tevreden mee!

The Engineer's Garage

Wij maken nu ruim een jaar naar volle tevredenheid gebruik van Accloudant.

Overige punten of opmerkingen
We zijn erg blij met de samenwerking en het meedenken bij problemen.

BNNY

Bedankt voor alles

Hafian ventilatie

Zeer tevreden

Alpha Ventilatie

Deskundig, accuraat, vriendelijk, behulpzaam, meedenkend, efficiënt.

Ideale partner om mee samen te werken
Product of service:
boekhouding

Ph

SterSterSterSterLege ster

Ik ben zeker tevreden. Geweldige team die altijd klaar staat om je te helpen.

Zeker een aanrader

Tevreden klant