Marco

Snelle levering, goede communicatie

Goede stap voor stap begeleiding voor kiezen van juiste type accu.

Eerste bevestiging is een sms'je. En geen mail. Dat was eerst wat raar, want ongebruikelijk. Maar uiteindelijk ook een mail.

Schülski

Zeer accuraat

William Rozeboom

Snelle levering van een kwalitatief goede accu voor mijn Kawasaki ZZR1100 motorfiets.

Duidelijke website met alle benodigde informatie.

Geen.

Sybren

Alles op voorraad en snel geleverd!

anoniem

Aanrader....accu de volgende dag in huis en nog de goedkoopste ook. Goede klantenservice. Ik ben meer dan tevreden.

snelle levering, goede klantenservice, duidelijke website en beste prijs.

SCHMIDT

Goede site om een keuze te maken. Prijs/kwaliteit ok. Snelle levering

Website

de jong installatie management bv

Komen afspraken na, snelle levering conform afspraak

Albert Hofdijk

Goede prijs / kwaliteit

Waar voor je geld. Beschrijving kwam precies overeen

Glenn

Goede prijzen, goede website en snelle levering

Alles

Digitalent

Laatst bij het afrekenen zag ik een powerbankje in de vorm van een spookje als kassa koopje. Ik dacht, leuk voor mijn zoon die binnenkort jarig is. Helaas was het geheugen niet direct leverbaar en... Laatst bij het afrekenen zag ik een powerbankje in de vorm van een spookje als kassa koopje. Ik dacht, leuk voor mijn zoon die binnenkort jarig is. Helaas was het geheugen niet direct leverbaar en zou de levering langer op zicht laten wachten. Eén belletje met een vriendelijke dame en mijn uitleg wat betreft het cadeau was voldoen de om de order te splitsen. Het powerbank spookje kwam nog mooi op tijd voor z'n verjaardag zonder extra kosten. Ik ben nog altijd blij met deze super vriendelijke dienst en in z'n totaliteit als bedrijf.