R de lange
- Geleverd dezelfde dag
- Product of service:
- BoschAccu 44 amp
Supersnelle service
Duidelijke webshop. Snelle levering, goede prijzen, goede spullen.
Prima doen wat er beloofd word.
Tot op heden zeer tevreden
Accudienst.nl maakt het leven en stukje makkelijker om de juiste accu te vinden voor je auto. Met behulp van de optie om op kenteken te zoeken, krijg je gelijk alle accu's gepresenteerd die voor jou auto geschikt zijn. Alle accu's worden uitgebreid beschreven met hun eigenschappen. En dan de levering, nog op dezelfde dag van bestellen. In een woord, Accudienst.nl: FANTASTISCH!
Goed en snel geregeld
Prima deal, scherpe prijs voor een motorfietsaccu.
Ondanks garantie en rapport ANWB, geen vervangende accu
Prima ervaring
Perfect!
Ik had even snel een accu nodig,snel gevonden en hij was er ook heel snel, echt top
Betrouwbare
Ik ben blij verrast dat het zo snel ging.
Bosch accu gekocht
Snel antwoord na het versturen van een paar foto`s van de oude accu en mij de goede accu aanbevolen
AccuDienst.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
AccuDienst.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
AccuDienst.nl
Hongkongstraat 86 - 88
3047 BS Rotterdam
Supersnelle service
Duidelijke webshop. Snelle levering, goede prijzen, goede spullen.
Prima doen wat er beloofd word.
Tot op heden zeer tevreden
Goed en snel geregeld
Prima deal, scherpe prijs voor een motorfietsaccu.
Ondanks garantie en rapport ANWB, geen vervangende accu
Prima ervaring
Perfect!
Betrouwbare
Ik ben blij verrast dat het zo snel ging.
Bosch accu gekocht
AccuDienst.nl heeft de volgende resultaten bereikt: