Ted

Klantenservice is boven verwachting. Toen mijn bestelling van een digitale accuspanningsmeter na anderhalve week niet was gearriveerd (ik wist dat het een chaos was bij post nl door de kerstdrukte)... Klantenservice is boven verwachting. Toen mijn bestelling van een digitale accuspanningsmeter na anderhalve week niet was gearriveerd (ik wist dat het een chaos was bij post nl door de kerstdrukte) gebeld met klantenservice. Probleem uitgelegd en gevraagd of ik nog moest wachten. Ze verrasten me met het opnieuw versturen. Top! Drie dagen later ontving ik het pakje. Ben zeer tevreden.

helpdesk is zeer vriendelijk

Marijn

Fantastische kwaliteit producten, zeer goede service en snelle verzending. Precies waar ik naar op zoek was!

Ron

Snelle levering, goede prijs, duidelijk aangegeven verloop bestelling middels sms.

Lex

Uitstekend

Makkelijk te vinden, bestellen en ontvangen.

Goede prijs kwaliteit verhouding

R Lassche

Geweldig , heb er al vaker besteld dus verwacht Niet anders

snelle levering en betaalbaar

helemaal geen 1

Kees

Doen wat beloofd is. Keurig verzorgd.

Henk

Zeer goed

Zaterdagavond besteld en maandagavond geleverd.

Bido taxi

Correct en snel in behandeling de order. Ik krijgt de order pas 4 dagen later maar daar ligt aan de ptt die te drukt had en elke keer maar verzetten naar de volgende dag. Top bedrijf ik zal weer... Correct en snel in behandeling de order. Ik krijgt de order pas 4 dagen later maar daar ligt aan de ptt die te drukt had en elke keer maar verzetten naar de volgende dag. Top bedrijf ik zal weer gauw bestellen door de olie lustigheid van mijn auto.

Lodewijk Weijs

Goede informatie, snelle levering en na veel zoeken het juiste product voor mijn Toyota Auris hybrid.

Goede uitleg en goede prijs.

Autobedrijf van den Broek

Snel geleverd