R.Schols

Goede prijs.
Correcte levering conform site

Accu wordt door speciale bezorgdienst snel en correct bezorgd.

Kemner

Super, snel en goed geleverd, bestel zeker hier nog meerdere malen

Pascal Lodders

Snelle en correcte levering

duidelijke website

geen opmerkingen

Rob de Haan

Mijn ervaring is alleen maar positief. De volgende dag had ik mijn bestelling in huis en tegen een zeer concurrerende prijs!

Emiel

Mijn bestelling, extra geheugen, is prima en snel geleverd!

E de Jager

Prima service

snelle levering vriendelijk te woord

W. van geelen

Goed, goede aftersales

J van Gent

Snelle levering ,goed advies prima!!

Gratis verzending

Ik weet geen verbetering te bedenken

Imran

Makkelijke en gebruiksvriendelijke website. Ik heb voordat ik ging bestellen de prijs vergeleken met andere websites en winkels, maar hier kwam ik als goedkoopste uit. Site is ook zeer... Makkelijke en gebruiksvriendelijke website. Ik heb voordat ik ging bestellen de prijs vergeleken met andere websites en winkels, maar hier kwam ik als goedkoopste uit. Site is ook zeer gebruiksvriendelijk. Je ziet bij elk product of het in voorraad is en wanneer je het kunt verwachten. Zo kom je niet met verassingen te zitten. Ze gaan heel zorgvuldig om met je product. Je krijgt direct ba bestelling via de mail en sms op de hoogte gebracht over de status van je bestelling. Het is daarnaast Heel Snel geleverd! Ik had slechte ervaringen met andere autoonderdeel sites... Dit was mijn eerste keer bij Mapp Oliedienst en ik ben zeer tevreden. Ik bestel voordan alleen maar hier!

Ed F

Levering was snel. Geheugenbank is stevig verpakt verzonden. Iets voor sluitingstijd besteld en de volgende dag al binnen.

Zijn per email op de hoogte gehouden van de stand van zaken.