Ruud

Alleen maar plus punten, nou ja 2 min puntjes dan op de accu' anders werken ze niet. Dus alles oke'.

Snelle levering,goede uitleg, 2 jaar garantie, leuke prijs.

Iets sneller reageren op vragen

r de vos

Eerlijke prijs, snelle levering

goede prijs

R van de Wiel

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst en keurig geleverd

vlot geleverd

Reactie AccuDienst.nl:

Beste heer Van der Wiel,
Bedankt voor uw lovende review!
Beste heer Van der Wiel,
Bedankt voor uw lovende review!
Het doet ons goed om te lezen dat uw eerste bestelling goed bevallen is. Bedankt voor uw bestelling en hopelijk tot ziens op onze website!
MAPP

H deelen

Snelle en nette levering

Goede prijs

---

Solvade B.V.

Prima, snel geleverd. Toen het toch niet paste zonder problemen direct omgeruild.

Service was goed. Levering op afgesproken moment aan de deur.

Anne

Goede service en kwaliteitsproducten

Misschien een betere vervoerder, maar het gaat zo ook wel.

Loermans

Prima en snelle levering. Mijn dealer besloot alsnog dat ik garantie kreeg en had dus de bestelde accu niet meer nodig. De volgende dag zonder probleem weer teruggebracht en na enkele dagen ook het... Prima en snelle levering. Mijn dealer besloot alsnog dat ik garantie kreeg en had dus de bestelde accu niet meer nodig. De volgende dag zonder probleem weer teruggebracht en na enkele dagen ook het betaalde bedrag weer terug op mijn rekening. Top geregeld dus. Complimenten

Service

Reactie AccuDienst.nl:

Beste heer Loermans,
Beste heer Loermans,
Bedankt voor uw fantastische review! Wat fijn om te lezen dat u ons bestel- en retour proces als positief ervaart. Onze insteek is dan ook om het retour proces net zo helder en simpel te maken als het bestelproces. Voor een nieuwe accu in de toekomst hopen wij u graag terug te zien!
MAPP

John.

Goede website eenvoudige bestelling

Snelle levering met bijbehorende trckinginfo

Peter

snelle levering, goedkoop