Rost

Goed contact

komen hun beloftes na

Reactie AccuDienst.nl:

Beste Rost,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons bedrijf te beoordelen.
Wij willen u ook bedanken voor het bestellen bij ons.
Het is goed te lezen dat u tevreden bent met de...
Beste Rost,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons bedrijf te beoordelen.
Wij willen u ook bedanken voor het bestellen bij ons.
Het is goed te lezen dat u tevreden bent met de geleverde diensten en geen verbeterpunten of tips heeft. Mocht u die in de toekomst hebben mag u ons dit zeker laten weten. Wij willen onze diensten graag verbeteren en nemen feedback daarom heel serieus.
Nogmaals bedankt voor het bestellen bij ons en veel plezier met uw aankoop!
MAPP/Accudienst.nl

Jeroen

Super snel en goed.

Baveco

2 moeren besteld voor een accu, 1 paste helaas niet. Dit heb ik gemeld via een webformulier, maar herlaas niets meer over gehoord....

nvt

Graag (betere) response op klachten

Roland Roskam

Superservice! En geleverd nét op tijd voor mijn cabrio ;-)

Duidelijke verwachtingen.

Misschien ook een retour / inname functie van de oude accu?

Reactie AccuDienst.nl:

Beste Roland Roskam,
Allereerst bedankt voor uw feedback. Wij zijn blij dat u ons bedrijf positief beoordeeld heeft.
Wij zijn ook blij met uw verbeterpunt en gaan hier zeker mee aan de slag!...
Beste Roland Roskam,
Wij zijn ook blij met uw verbeterpunt en gaan hier zeker mee aan de slag! Dit hebben wij nodig om onze diensten nog beter en klantvriendelijker te maken.
Wij hopen dat u in de toekomst weer gebruik zal maken van onze diensten. Bedankt voor uw bestelling bij ons en veel plezier van uw aankoop!
MAPP/Accudienst.nl

mulder afbouw

Uitstekend

komen afspraken na en houden je goed op de hoogte m.b.t. de status van je bestelling. en prima accu

Rien Biemans

Afgelopen weken in totaal 4 Optima's Yellow top van 75 Ah in 3 bestellingen gekocht via Mapp. Ze zijn bestemd om de loodaccu's in mijn motorboot te vervangen. 3 Parallel geschakelde zijn bedoeld als... Afgelopen weken in totaal 4 Optima's Yellow top van 75 Ah in 3 bestellingen gekocht via Mapp. Ze zijn bestemd om de loodaccu's in mijn motorboot te vervangen. 3 Parallel geschakelde zijn bedoeld als serviceaccu en de vierde is de startaccu voor de motor. Geweldige accu's en geweldig bedrijf, erg klantvriendelijk, snel en behulpzaam.

Duidelijk en gemakkelijk bestellen

Zou het niet weten.

M. Vuijk

Snel en goed, prijzen concurrerend

Uitstekende website met goede hulp om exact de juiste accu voor jouw auto uit te kiezen.

Meebestelde werkhandschoenen 2 euro, van HBM die ze voor 1 euro verkoopt. Het gaat me niet om die ene euro, maar wel om het gevoel dat mij dat geeft... Is de winst op de accu niet voldoende ? Zouden... Meebestelde werkhandschoenen 2 euro, van HBM die ze voor 1 euro verkoopt. Het gaat me niet om die ene euro, maar wel om het gevoel dat mij dat geeft... Is de winst op de accu niet voldoende ? Zouden werkhandschoenen niet een goede gratis extra service zijn ?

Wladim

Accu gekocht en uiteindelijk ontvangen.

Accu doet het en was snel bezorgd.

Moest herzonden worden door foute adresgegevens.

B. Schimmel

Snelle levering voor een goede prijs.

R.Hosper

Super service snelle levering tegen acceptabele prijs.

duidelijk en overzichtelijk