Z.R. Huisjes
- snelle levering
- Product of service:
- adaptor
goed, volgende gelijk geleverd.
Prima! Snelle service met verzenden. Duidelijke informatie over hoe je met de adapters om moet gaan.
Snelle levering, overzichtelijke website
Hebben voldaan aan mijn verwachtingen
op tijd geleverd en de adapter werkt goed
Aan de hand van type nummer laptop gemakkelijk een nieuwe adapter gevonden. En snelle levering!
de klimop
De originele 'Acer' Adapter komt niet van Acer.
Prima doen wat ze beloven
goede levering
Fijne duidelijke webshop, snelle levering.
prima, duidelijke informatie voor welke laptop de adapter geschikt was, snel geleverd, goed product (fijn ook dat snoer lang genoeg is)
Acer-Adapter.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Acer-Adapter.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle levering, overzichtelijke website
Hebben voldaan aan mijn verwachtingen
op tijd geleverd en de adapter werkt goed
de klimop
De originele 'Acer' Adapter komt niet van Acer.
Prima doen wat ze beloven
goede levering
Fijne duidelijke webshop, snelle levering.
Acer-Adapter.nl heeft de volgende resultaten bereikt: