8.8 /10

checkbox97% beveelt Aces Direct aan!

Menno Frackers

Ik vind vooral onze accountmanager proactief en klantvriendelijk. Er valt altijd iets te regelen en er is ook altijd makkelijk contact te vinden.

FJPM Horio

Gewoon goed, no nonsense

J. Langerak

Top geregeld, dit omdat de hardware in Nederland besteld is en in Spanje uitgeleverd is

I. Romswinckel

Ik denk dat de puntenverdeling al genoeg zegt.

vlotte samenwerking en duidelijke communicatie (hoofdzakelijk ivm levertermijnen).

F Horio

No nonsence, gewoon doen, doen wat je zegt.

SterSterSterSterLege ster

De order wordt altijd snel geleverd.

Blagrove

Ik ken Aces DIrect al jaren vandaar dat ik ook de huidige organisatie heb aangeraden hiermee te gaan praten.

SterSterSterSterLege ster

Gemakkelijk bestellen, goede levering. De mogelijkheid om dingen te vergelijken en over het algemeen goede beschrijvingen. En als er iets niet duidelijk is, is er een vast iemand om wat aan te vragen.

J. Junte

Top afgehandeld

J Bijnen

SterSterSterSterLege ster

Super service en de snelheid van reacties zijn heel aangenaam. Dit is makkelijk werken op deze manier.

Pieterse

Prima partner

M. Ponse

Altijd top om zaken te doen, voldoet altijd aan de verwachtingen

SterSterSterSterLege ster

Bestellen gaat makkelijk, meestal erg korte levertijden. Ook verzending naar verschillende vestigingen gaat altijd goed.

Aces Direct verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Aces Direct heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 28 mei 2019

Aces Direct

Sinds de start in 2000 is ACES Direct uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde IT-leveranciers in Nederland. Onze oorsprong ligt in de verkoop van IT-hardware. Maar in de meer dan 15 jaar dat we bestaan, zijn we sterk gegroeid als organisatie. Niet alleen in omvang, maar vooral ook in kwaliteit, veelzijdigheid, deskundigheid en servicegerichtheid. Jaarlijks helpen we 15.000 bedrijven en overheidsinstellingen met hun IT-uitdagingen. Daarbij ligt onze focus op drie vlakken: het leveren van IT-oplossingen, IT-producten en IT-diensten.

Rosa Castellanosstraat 1

5032 MG Tilburg

Menno Frackers

FJPM Horio

Gewoon goed, no nonsense

J. Langerak

I. Romswinckel

Ik denk dat de puntenverdeling al genoeg zegt.

F Horio

No nonsence, gewoon doen, doen wat je zegt.

SterSterSterSterLege ster

De order wordt altijd snel geleverd.

Blagrove

J. Junte