Menno Frackers
Ik vind vooral onze accountmanager proactief en klantvriendelijk. Er valt altijd iets te regelen en er is ook altijd makkelijk contact te vinden.
Gewoon goed, no nonsense
Top geregeld, dit omdat de hardware in Nederland besteld is en in Spanje uitgeleverd is
Ik denk dat de puntenverdeling al genoeg zegt.
vlotte samenwerking en duidelijke communicatie (hoofdzakelijk ivm levertermijnen).
No nonsence, gewoon doen, doen wat je zegt.
De order wordt altijd snel geleverd.
Ik ken Aces DIrect al jaren vandaar dat ik ook de huidige organisatie heb aangeraden hiermee te gaan praten.
Gemakkelijk bestellen, goede levering. De mogelijkheid om dingen te vergelijken en over het algemeen goede beschrijvingen. En als er iets niet duidelijk is, is er een vast iemand om wat aan te vragen.
Top afgehandeld
Super service en de snelheid van reacties zijn heel aangenaam. Dit is makkelijk werken op deze manier.
Prima partner
Altijd top om zaken te doen, voldoet altijd aan de verwachtingen
Bestellen gaat makkelijk, meestal erg korte levertijden. Ook verzending naar verschillende vestigingen gaat altijd goed.
Aces Direct verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Aces Direct heeft de volgende resultaten bereikt:
Gewoon goed, no nonsense
Ik denk dat de puntenverdeling al genoeg zegt.
No nonsence, gewoon doen, doen wat je zegt.
De order wordt altijd snel geleverd.
Top afgehandeld
Prima partner