We doen nu al een aantal jaar zaken met Aces en we zijn echt super tevreden over de samenwerking. Bedankt Michael!
R blankers
Vriendelijk, behulpzaam en luistert naar de wensen van de klant en probeert daar een passend product bij te vinden
Prima, zou alleen graag een optie hebben om de pakkettransporteur te kiezen. Bijvoorbeeld bij een bestelling op vrijdag zou het heel fijn zijn als deze ook al meteen op zaterdag geleverd zou kunnen...Prima, zou alleen graag een optie hebben om de pakkettransporteur te kiezen. Bijvoorbeeld bij een bestelling op vrijdag zou het heel fijn zijn als deze ook al meteen op zaterdag geleverd zou kunnen worden met bv postnl.
M. Zaaijer
Snelle levering, heldere communicatie.
H van Mierlo
Een bedrijf wat wel nietaltijd het goedkoopste is maar wel een goede service en daar draait het om is niet altijd even makelijk om dan zelf een marge te nemen
Geen commentaar :)
F Bennink
Ik heb mijn gewenste product goed kunnen vinden, en het is tijdig aangekomen. Tussentijds is er ook voldoende terugkoppeling geweest inzake het verzenden
M.P.J. Martens
Snel en duidelijk. goed advies
Handig om van een groot assortiment te kunnen bestellen, en meerdere adressen voor facturering en aflevering in te stellen. Soms wel wat duur.