8.4 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox98% beveelt ACF Bentveld aan!

Info over verloop van de werkzaamheden
7.6/10

Vof kapsalon Ri Jo

Kapsalon Ri jo

Helpdesk
Snel en goede service
Pc s

Monibarista, Monica Klement

Prettig geholpen! Snelle en vriendelijke service.

Eigenlijk niets.
Doen niet moeilijk over iets kleins en zijn dus erg klantgericht. Maakt dat je blijft komen.
HP Laptop en diverse netwerk/harde schijf werkzaamheden

SterSterSterSterLege ster

Het contact verloopt plezierig. Ondanks een start met hobbels wordt goed meegedacht naar oplossingen.

In het voortraject meer uitleg over o.a. planning
(vriendelijke) communicatie
totaalpakket

Tritex BV

Wij ervaren de samenwerking met ACF als zeer prettig, onze vragen c.q problemen worden altijd perfect en op tijd opgelost. Ook worden we niet overspoeld met aanbiedingen of opdringerige verkoop, maar wel worden we op de hoogte gehouden met nieuwe ontwikkelingen. Wij hebben de indruk dat we zaken doen met vakmensen die allen gaan voor de juiste oplossing.

ACF doet wat ze beloven en hebben kennis of weten die te vinden.

Zeilmakerij Lampe

desktop

Huur laptops en verhelpen problemen computer

Prettige samenwerking, snelle reactie

Post Financieel & Hypotheek Advies

Luisteren goed naar je wensen en doen daarop een gericht voorstel. Communicatie is zeer prettig en persoonlijk. he geadviseerde product eerst een paar weken op proef gekregen, waardoor je goed kunt beoordelen of dit passend is.

Prettige communicatie, denken mee en de mogelijk product te testen
Niet gevonden
Beta Be Brave 250 bureaustoel

FTC Marknesse

SterSterSterSterLege ster

Wij hebben goede ervaringen bij het beheren van de website.

Website

F.D. Bartnig / ACN Techniek

SterSterSterLege sterLege ster

De samenwerking was hiervoor te kort maar was wel positief.

Niets opgemerkt
Mutaties verwerken website

Drok Schilders en Glaszetters

SterSterSterHalve sterLege ster

Redelijk positief, ombouw van de telefooncentrale en enkele software aanpassing. Deze zijn nog niet optimaal, maar ik weet niet aan wie dat ligt.

Na afloop van de werkzaamheden met de klant even alles evalueren en nalopen om te kijken als het geheel is uitgevoerd zoals de klant verwacht.
Beheersen diverse onderdelen van het totaal. Een totale ict oplossing
Telefonie en aanpassing netwerk

PALS & VAN TILBURG

Prima bedrijf, korte lijnen, helder en transparant.

zie bovenstaand, goede bereikbaarheid en heldere communicatie
ga zo door
Nieuwe installatie

anonymous

Onze ervaring is heel goed, we maken weinig gebruik van jullie diensten, dit omdat jullie het zo goed aanpakken zodat dit bijna niet meer nodig is. dus zeer tevreden!!!

nee
vakkennis
HP laptop(s)

SterSterSterSterLege ster

Wij betrekken voornamelijk diensten van ACF Automatisering, sinds kort ook van ACF OfficeExpert en in het verleden van ACF Media.

De kennis en vaardigheden, persoonlijke benadering en betrokkenheid van het personeel vinden wij een zeer sterk punt van ACF.
Vakantievervanging. Omdat de deskundigheid van de automatisering van ons bedrijf geconcentreerd zit bij twee personen is het als er één met vakantie is soms lastig om de ander te benaderen i.v.m. drukte, zaken lopen dan wat langer aan.
automatisering en kantoorartikelen

H&A Metaal

SterSterSterLege sterLege ster

Op zich goed. Wel jammer dat Jordy bij jullie weg is. hij was onze contact persoon vanaf het begin. Het is nu even wennen aan andere medewerkers.

Het zou fijn zijn als we weer 1 contactpersoon hebben. Als we bellen krijg ik iedere keer een ander persoon aan de telefoon. Dan kun je weer een relatie opbouwen met desbetreffende persoon. Sinds dat Jordy weg is , is er niemand meer geweest voor de 3 maandelijkse controle. Dit ervaren we als niet prettig.
Kwaliteit
diverse PC

Antwoord ACF Bentveld

Hartelijk dank voor jullie verbeterpunt. Ik heb inmiddels begrepen dat er contact met jullie is opgenomen om e.e.a. nader te bespreken. Uiteraard zal dit kundig worden opgelost.

Geantwoord op

ACF Bentveld verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ACF Bentveld heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 26 april 2017

ACF Bentveld

ACF Bentveld, compleet geregeld! ACF Bentveld is het automatiseringsbedrijf uit de Noordoostpolder die net even die stap extra zet om je organisatie optimaal te laten functioneren. Je kunt bij ons terecht voor systeembeheer, aankoop van computers, reparatie, telefonie en alles op het gebied van website's en webapplicaties.

Ecu 2

Helpdesk
Snel en goede service
Pc s

Monibarista, Monica Klement

Prettig geholpen! Snelle en vriendelijke service.

Eigenlijk niets.
HP Laptop en diverse netwerk/harde schijf werkzaamheden

In het voortraject meer uitleg over o.a. planning
(vriendelijke) communicatie
totaalpakket

Tritex BV

ACF doet wat ze beloven en hebben kennis of weten die te vinden.

Zeilmakerij Lampe

Niet gevonden
Beta Be Brave 250 bureaustoel

FTC Marknesse

SterSterSterSterLege ster

Wij hebben goede ervaringen bij het beheren van de website.

Website

F.D. Bartnig / ACN Techniek

SterSterSterLege sterLege ster

De samenwerking was hiervoor te kort maar was wel positief.

Niets opgemerkt
Mutaties verwerken website

Drok Schilders en Glaszetters

SterSterSterHalve sterLege ster

Beheersen diverse onderdelen van het totaal. Een totale ict oplossing
Telefonie en aanpassing netwerk

PALS & VAN TILBURG

Prima bedrijf, korte lijnen, helder en transparant.

zie bovenstaand, goede bereikbaarheid en heldere communicatie
ga zo door