Concrete antwoord c.q reactive op de vraag

Snelheid

Nazorg

Goede samenwerking

nee

nee

FRISS

Wij zijn sinds december officieel overgestapt en erg content met de persoonlijke aanpak van Concorde. Er wordt initiatief getoond en duidelijk gecommuniceerd wanneer vertalingen af zijn. Bij... Wij zijn sinds december officieel overgestapt en erg content met de persoonlijke aanpak van Concorde. Er wordt initiatief getoond en duidelijk gecommuniceerd wanneer vertalingen af zijn. Bij vertraging worden wij ook netjes op de hoogte gehouden.

Er wordt goed gecommuniceerd en de kwaliteit is daardoor ook van hoog niveau. De kersttaart viel ook goed in de smaak met ons eigen logo erop!

Communicatie is er fijn, maar ik kan begrijpen dat voor andere bedrijven het mogelijk ook teveel kan zijn. Vraag is dan natuurlijk wel of samenwerking dan uberhaupt handig is.

Prima geholpen en snelle service

Vriendelijk, snel, makkelijk

mr. I.R. Rigter/Bakker, Rigter & Lonterman

Ad hoc en gereserveerde tolkdiensten (op politiebureau resp. in het huis van bewaring) en vertalingen van stukken in strafzaken.

up-en downloaden van stukken via extranet werkt prettig en goed.

Hay Group

Vertaling van 9 rapporten

Heel flexibel

Aangenaam klantvriendelijk en communicatief.

Goed!

Makkelijke communicatie

Mattijs te Riele, PMI Europe B.V.

Concorde is een professioneel vertaalbureau. Vertalingen worden snel geleverd en de kwaliteit van de vertalingen staan in een hoog vaandel!

Snelle en goede vertalingen!

Snelheid

Nee, geen verbeterpunten.