Vertaling van een flyer. Goede service, de kwaliteit van de vertaling had iets beter gekund (zie verbeterpunten).

De vertalingen waren op sommige punten iets te letterlijk. Meer inleving in het onderwerp had veel toegevoegde waarde gehad.

De organisatie komt goed over. We twijfelen over het technische gedeelte van het vertaalwerk.

De organisatie, snelheid bij Concorde zelf is prima.

We twijfelen of de beschikbare vertalers het technische gedeelte op het gebied waarin wij ons bevinden, ons voldoende tegemoet kunnen komen. Daarnaast missen we de creativiteit in de vertalingen,... We twijfelen of de beschikbare vertalers het technische gedeelte op het gebied waarin wij ons bevinden, ons voldoende tegemoet kunnen komen. Daarnaast missen we de creativiteit in de vertalingen, kort en bondig en met je juiste swing.

Maria Snetkova

Good & fast.

Het contact met Concorde verloopt altijd heel prettig. Het is handig om één vast aanspreekpunt te hebben en zeker te weten dat deze persoon jouw vraag/opdracht goed de organisatie instuurt. Concorde... Het contact met Concorde verloopt altijd heel prettig. Het is handig om één vast aanspreekpunt te hebben en zeker te weten dat deze persoon jouw vraag/opdracht goed de organisatie instuurt. Concorde doet geen direct vertaalwerk, maar redigeert vertaalde teksten. De kwaliteit hiervan is goed. De ene keer word ik verrast doordat er enorme fouten uitgehaald worden, soms verbaas ik me dat vrij 'simpele' dingen blijven zitten. Maar Concorde heeft zijn toegevoegde waarde zeker bewezen.

Hele goede communicatie: wat je afspreekt, gebeurt ook. Niet wollig, maar to the point.

Het is tweeledig; het bedrijf op zich is erg prettig om mee samen te werken. Snelle reactie op aanvragen en snelle levering. Kwaliteit van de vertaalde teksten laat nog wel eens te wensen over.

Reageren bijzonder snel op een aanvraag.

De vertalingen zijn niet altijd van goeie kwaliteit, zelfs wanneer je een beschrijving van sfeer, tone of voice etc erbij stuurt. We hebben veel native speakers in huis die vertaalde teksten... De vertalingen zijn niet altijd van goeie kwaliteit, zelfs wanneer je een beschrijving van sfeer, tone of voice etc erbij stuurt. We hebben veel native speakers in huis die vertaalde teksten redigeren. Redelijk vaak komen hier grote wijzigingen uit.

Stefos BV

Mijn ervaring is niet heel positief. Het is nu 2 x achter elkaar mis gelopen.
1e keer is er door 2 vertalers vertaald, waardoor er verschillende termen gebruikt zijn.
2e keer is er een...
Mijn ervaring is niet heel positief. Het is nu 2 x achter elkaar mis gelopen.
2e keer is er een verkeerde bijlage vertaald...
Het is wel opgelost maar dit heeft tijd ingenomen die we niet hadden. Dit heeft vertraging opgeleverd op verschillende gebieden.

Reactie Acolad Netherlands:

Beste mevrouw Tebberman,
Hartelijk dank voor uw feedback.
Beste mevrouw Tebberman,
Hartelijk dank voor uw feedback.
In aansluiting hierop hebben wij een nieuwe aanvraag van u mogen ontvangen. Voor een correcte invulling van deze opdracht hebben wij in gezamenlijk overleg bepaald waar de vertalingen aan moeten voldoen. We hebben onder andere aanvullende afspraken gemaakt over de borging van termen. Met de hiervoor aangereikte termenlijst hebben we vertrouwen in een juiste invulling aan deze nieuwe opdracht.
Hartelijke groet,
Concorde Group

It is a pleasure working with Michel Vos and his team. They do their very best to provide quality service.

Henriette Telkamp/Skil Europe BV

Goede samenwerking

P.J. Huisman / illycaffè

De vertaling van een officieel document van Engels naar Nederlands.