8.5 /10

checkbox93% beveelt Acolad Netherlands aan!

Erika Carlsson

SterSterSterSterLege ster

I find the translations take long and I do not find it professional that a non-native speaker translates into English (or any language actually). When I worked in this field the unwritten rule was that you should never translate into a language which is not your mother tongue. As far as I know this is still the standard with serious translation agencies. (My sister is a translator as well).

Rabobank

Goed vertaling en vlotte afhandeling/contact.

W kolkma

goed, vakkundig.

uitstekend, zeer klantvriendelijk

Jan / Rabobank

snel en goed geleverd

MediaMonks

niks op aan te merken. Precies hoe ik het zou willen.

SterSterSterHalve sterLege ster

Positief tot nu toe, maar het mag wat sneller

Antwoord Acolad Netherlands

Beste meneer van den Heuvel, Bedankt voor uw review. We waarderen uw input en de tijd die u hiervoor heeft genomen. We bespreken de deadline van de projecten altijd in overleg en we hebben uw deadlines tot nu toe altijd gehaald. Mocht er nóg meer spoed vereist zijn dan kunnen we altijd zoeken naar een passende oplossing. We vragen na de vertaling standaard om afleveropmerkingen ivm nazorg. Als u dan ook in de toekomst na een vertaling nog vragen hebt, laat het ons weten. Vriendelijke groet, Livewords.

Schut van de Ven Notariskantoor

Fijn contact en nauwkeurige en snelle service

Snelle en goede service

nvt

SterSterSterSterLege ster

-nazorg is niet van toepassing, facturatie is vooraf, daarom 1 ster -in begin van relatie is mijn mail in spam vertaalbureau terecht gekomen met vertraging tot gevolg; inmiddels wordt mijn emailadres herkend door de administrator, vandaar geen 4 maar 2 sterren

Antwoord Acolad Netherlands

Beste klant, Bedankt voor uw feedback! We stellen het enorm op prijs. We betreuren het dat uw vertaalproject vertraging heeft opgelopen omdat uw mail in onze spamfolder vast zat. Mede dankzij uw melding zijn de problemen met het spamfilter aangepakt en inmiddels opgelost. Verder geeft u een lage waardering aan de nazorg omdat de facturatie van tevoren was. Vooraf factureren is bij particuliere klanten de regel, echter is dat niet onze nazorg. Nazorg is de mogelijkheid tot feedback, vragen en dat soort gerelateerde zaken. Deze nazorg is uiteraard op u gewoon van toepassing. Vriendelijke groet, Livewords.

Sari Ronokarijo / Aegon

Ik werd heel vriendelijk en snel geholpen. Er werd goed met mij meegedacht en mijn document werd op tijd geleverd.

ABN AMRO BANK

Goede ervaring. Snel en correct handelen.

RWC

top

Martijn

SterSterSterSterLege ster

Positief. Duidelijke communicatie, snelle vertalingen. Zou er direct weer gebruik van maken.

MACS

SterSterSterSterLege ster

De samenwerking verliep soepel, en het contact was prettig. Over de kwaliteit kan ik niet oordelen omdat ik de betreffende taal niet beheers, maar op basis van de vragen die ik terugkreeg over het te leveren werk kan ik er wel vanuit gaan dat degene die de vertaling uitvoerde het werk serieus nam.

Acolad Netherlands verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Acolad Netherlands heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 16 juli 2014

Acolad Netherlands

Onze tolken en vertalers staan 24/7 voor u klaar om al uw vertaal- en tolkkwesties, zowel groot als klein, voor u op te lossen. Wij zijn specialist in branches als Legal, Finance, Life sciences, Technical, Public services, E-commerce en Retail, we zijn thuis in alle talen en werkzaam over de hele wereld.

Van Heuven Goedhartlaan 121

1181 KK Amstelveen

Erika Carlsson

Rabobank

Goed vertaling en vlotte afhandeling/contact.

W kolkma

goed, vakkundig.

uitstekend, zeer klantvriendelijk

Jan / Rabobank

snel en goed geleverd

MediaMonks

niks op aan te merken. Precies hoe ik het zou willen.

SterSterSterHalve sterLege ster

Positief tot nu toe, maar het mag wat sneller

Schut van de Ven Notariskantoor

Fijn contact en nauwkeurige en snelle service

Snelle en goede service

nvt

Sari Ronokarijo / Aegon

ABN AMRO BANK

Goede ervaring. Snel en correct handelen.

RWC

top