Wat een goede collectie voor de actieve hondeneigenaar!
Kim Van Oost
Al meerdere keren besteld en zeer tevreden! Altijd vlotte levering, Deze keer een defect product ontvangen (kan gebeuren) en heel snel werd gereageerd en naar een oplossing gezocht en gegeven. Al meerdere keren besteld en zeer tevreden! Altijd vlotte levering, Deze keer een defect product ontvangen (kan gebeuren) en heel snel werd gereageerd en naar een oplossing gezocht en gegeven. Heel bereikbare en vriendelijke klantendienst!
Sonja Smit
Snelle levering van fantastische producten zowel in kleding als in honden artikelen zoals tuigje, halsband en riemen zeer service gericht met meteen antwoord op vragen.
Geeke
Heel tevreden over de informatie over de maten (jas) en de snelle verzending. Helemaal blij met mijn mooie nieuwe jas die meteen goed zit! Bedankt!
Van mechelen
Top service
Marian Hermans-van Dijk
Super snelle levering en de lampjes geven precies het exacte hoeveelheid licht. Ik zou dit echt aanbevelen
Mattelé Lindsay
Snelle levering prijs kwaliteit
José van der Pas
Snelle en goede levering
Joke Edel-Steinhart
Snelle levering en komen hun afspraken na!
pRive
Maar een woord voor .Firma top en verkoop aan biedingen top