Een gezellige reis

Leuk en gezellig

Mooie dingen bekijken

Leuke vakantie

Luxemburg stad

Goede organiezatie,God is erbij aanwezig voor de gene die geloven.ik zou adios aan bevelen bij mijn vrienden,omdat t een kleinschalige groeps vakantie is en dat vind ik zelf fijn.en er word rekening... Goede organiezatie,God is erbij aanwezig voor de gene die geloven.ik zou adios aan bevelen bij mijn vrienden,omdat t een kleinschalige groeps vakantie is en dat vind ik zelf fijn.en er word rekening gehouden met je wensen.

Wat is de allerleukste herinnering aan jouw vakantie?

We hebben in luxemburg de grootste waterval van europa bezocht.dat vind ik t leukst.(ik vind deze online,lijst prima maar kan er voor de volgende keer wat meer ruimte zijn om bijv.je mening te geven... We hebben in luxemburg de grootste waterval van europa bezocht.dat vind ik t leukst.(ik vind deze online,lijst prima maar kan er voor de volgende keer wat meer ruimte zijn om bijv.je mening te geven wat je van de begeleiders vind in plaats van alleen sterren.ik vind t fijn als er ook ruimte is om je mening op te schrijven.)(ik vind saskia.meer deelnemer dan begeleidster,vandaar 3 sterren.ze was erg druk en paste niet goed bij onze groep.)

Gözde Cornelius

Leuke vakantie

alles

Martijn Plug

Het was een hele leuke vakantie om te doen

Wat is de allerleukste herinnering aan jouw vakantie?

kasteel vianden vond ik leuk en kano varen was ook leuk

Coby Vreugdenhil

Een super organisatie, veel reizen gingen niet door maar ze proberen altijd iets te verzinnen waardoor een vakantie wel door kan gaan !

Wat is de allerleukste herinnering aan jouw vakantie?

Nieuwe contacten en nieuwe dingen beleven !

Melline Nab

Gezellig met de vakantie groep leuke dingen doen

Wat is de allerleukste herinnering aan jouw vakantie?

Alles maar ook de kampvuuravonden en met de groep s,avonds

Ludwien Smits

Een hele fijne vakantie met veel aandacht, lekker eten en uitstapjes.

Wat is de allerleukste herinnering aan jouw vakantie?

Zwemmen naar de overkant in het Natuurbad.

Pauline Ormel

Prima en betrouwbare organisatie