Mark
- Product of service:
- Leverancier
Onbetrouwbaar, komt zijn betaalverplichtingen niet na
Communicatie was vlot en professioneel. En snel!
Via de mail en telefonisch goede communicatie. Op de flyers stonden wel witte lijnen aan de zijkant i.p.v. volledige druk, dus controle/kwaliteit kan beter.
Campagne om flyers en magazines huis-aan-huis af te leveren. Erg tevreden over de heldere communicatie en de service van Adverteerweb!
Goede medewerking / service
Campagne uitgevoerd met 500 bushokjes. Goed verlopen en goede service! Ons volgende campagne zullen wij volgende keer wederom bij Adverteerweb gaan plaatsen
Erg positief
Prima geholpen om de vacature eenvoudig te plaatsen
Prima geholpen, zeker aan te raden!
Wij hebben onlangs een opdracht uitgevoerd via Adverteerweb en dat is ons uitstekend bevallen. Heldere en transparante communicatie!
Adverteerweb verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Adverteerweb heeft de volgende resultaten bereikt:
Onbetrouwbaar, komt zijn betaalverplichtingen niet na
Communicatie was vlot en professioneel. En snel!
Goede medewerking / service
Erg positief
Prima geholpen om de vacature eenvoudig te plaatsen
Prima geholpen, zeker aan te raden!
Adverteerweb heeft de volgende resultaten bereikt: